Review – Biobites Organic Italian crackers


Review van de Organic Italian Crackers van Biobites. Deze week lees je er alles over! Ondanks dat ik deze crackers heb gekregen, doet dit niets af aan mijn oordeel over deze crackers.
crackers, paleo, raw, vegan, biobites, review, lactosevrij, glutenvrij, italian, italiaanse, zongedroogde tomaten, italiaanse kruiden, gekregen

Zoals ik al eerder schreef, zijn de lijnzaadcrackers van Biobies volledig biologisch. Alle crackers worden met de hand gemaakt, bestaande uit gezonde ingrediënten met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Daarnaast zijn de crackers glutenvrij, lactosevrij en koolhydraatarm. Ze worden niet gebakken, maar gedroogd en passen ook perfect in een paleo levensstijl.

Dan nu over naar deze Italian crackers. Ik testte eerder al de rozemarijn crackers en eerlijk gezegd had ik eenzelfde soort smaak verwacht bij deze crackers. Bij Italian denk je al snel aan Italiaanse kruiden, maar juist de zongedroogde tomaat proefde je erg goed. Ik vond dat zuurtje erg lekker en dat geeft een fijne smaak aan de crackers. De kruiden zijn ondergeschikt qua smaak aan de tomaat en dat vind ik erg lekker. Een perfect geschikt tussendoortje dus als je het mij vraagt. Ik had ze daarom ook mee naar mijn werk genomen en omdat er 4 in de verpakking zitten, kun je er lekker even mee vooruit.
Ingrediënten

 • Lijnzaad*
 • Zonnebloempitten*
 • Zongedroogde tomaat*
 • Ui*
 • Italiaanse gedroogde kruiden*
 • Knoflookpoeder*
 • Keltisch zeezout

* Van biologische oorsprong

​​Voedingswaarde per 100 gram (verpakking is 60 gram)

 • 551 Calorieën
 • 36 gram vet
 • 3 gram verzadigd vet
 • 23 gram koolhydraten waarvan 3,6 gram suikers
 • 23 gram vezels
 • 20 gram eiwit
 • 1,9 gram zout

Al met al ben ik super enthousiast over deze Italiaanse crackers van Biobites. Naast dat ze goed vullen, hebben ze ook een lekkere smaak die niet overheerst. Soms vind ik kruiden nogal snel overheersen, maar in deze crackers is alles perfect gedoseerd.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessVolg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close