fbpx

Pompoen smoothiebowl

“De Herfst is officieel begonnen, ondanks dat het er qua weer zeker nog niet zo uit ziet.”

Pompoen smoothiebowl. Deze herfst smoothiebowl met pompoen maak je super makkelijk en snel. Een super lekkere en gezonde smoothiebowl.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Pompoen

De Herfst is officieel begonnen, ondanks dat het er qua weer zeker nog niet zo uit ziet. Toch is het zo en dat betekent ook dat de tijd van de pompoenen weer is aangebroken.

Ik ben zelf dol op pompoen, omdat je het overal mee kunt combineren. Het past zichzelf makkelijk aan en is zowel in zoete als hartige baksels heel lekker. Ik maakte daarom dit gezonde ontbijtje met pompoen, zo begin je de dag gelijk al met wat groentes.

Pompoen Smoothiebowl

Pompoen smoothie bowl, Smoothiebowl pompoen, Pompoen smoothiebowl, Herfst smoothiebowl met pompoen, Smoothie bowl met banaan en pompoen, Vegan smoothiebowl met pompoen, Smoothiebowl, Smoothiebowl recept, Hoe maak je een smoothiebowl, Gezonde smoothiebowl, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Pompoen smoothie bowl, Smoothiebowl pompoen, Pompoen smoothiebowl, Herfst smoothiebowl met pompoen, Smoothie bowl met banaan en pompoen, Vegan smoothiebowl met pompoen, Smoothiebowl, Smoothiebowl recept, Hoe maak je een smoothiebowl, Gezonde smoothiebowl, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

1 banaan 
125 gram pompoenblokjes
2 gram speculaaskruiden
150 gram amandelkwark
20 gram gezouten pecannoten
Topping naar keuze

Pompoen smoothie bowl, Smoothiebowl pompoen, Pompoen smoothiebowl, Herfst smoothiebowl met pompoen, Smoothie bowl met banaan en pompoen, Vegan smoothiebowl met pompoen, Smoothiebowl, Smoothiebowl recept, Hoe maak je een smoothiebowl, Gezonde smoothiebowl, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Doe een halve banaan in de blender. Voeg hier de pompoenblokjes, speculaaskruiden en de amandelkwark aan toe. Meng het geheel tot een gladde smoothie.

Pompoen smoothie bowl, Smoothiebowl pompoen, Pompoen smoothiebowl, Herfst smoothiebowl met pompoen, Smoothie bowl met banaan en pompoen, Vegan smoothiebowl met pompoen, Smoothiebowl, Smoothiebowl recept, Hoe maak je een smoothiebowl, Gezonde smoothiebowl, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogVerdeel het smoothiemengsel over 2 kommen. Snijd de andere helft van de banaan in plakjes en verdeel over de 2 kommen. Hak de pecannoten wat fijner en verdeel die ook over de kommen. Vervolgens kun je de smoothiebowl afmaken met wat jij lekker vindt. Ik heb nog amandelschaafsel toegevoegd en het afgetopt met een beetje extra speculaaskruiden.

Je kunt nu van deze heerlijke Herfstige pompoen smoothiebowl gaan genieten.

Pompoen smoothie bowl, Smoothiebowl pompoen, Pompoen smoothiebowl, Herfst smoothiebowl met pompoen, Smoothie bowl met banaan en pompoen, Vegan smoothiebowl met pompoen, Smoothiebowl, Smoothiebowl recept, Hoe maak je een smoothiebowl, Gezonde smoothiebowl, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close