Persoonlijke Update november 2017


Smoothie Sunday, ik hoor het je denken, maar deze week even niet. Het is niet dat ik geen inspiratie heb, want ik heb deze keer een heel duidelijk beeld van de smoothie die ik wil maken. In tegenstelling tot vele andere weken overigens, maar ik vond het deze week tijd voor een persoonlijke update. Mijn persoonlijke maandoverzicht volgt volgende week, maar toch wil ik graag al wat dingen met je delen.
Ik loop al best een tijd met het idee rond om bijvoorbeeld mijn smoothies te gaan verkopen. Hier heb ik ook heel veel plannen voor uitgewerkt. Ook heb ik al vaak het idee gehad om bij de bakker of de landwinkel bij ons op het dorp te vragen om wat koekjes of smoothies weg te zetten om te kijken of het loopt. Het zijn goede ideeën, die ik helemaal uitwerk met prijzen en al, maar daar blijft het bij. Op de een of andere manier is er iets wat me tegenhoudt om de stap daadwerkelijk te zetten. Vaak stel ik het uit (en uiteindelijk af) vanwege drukte, tijdgebrek of andere excuses. Totdat ik afgelopen maandagochtend onder de douche stond haha. Ineens dacht ik, ik moet kruidnootjes gaan verkopen. Dan maak ik een flyer en doe ik er een zakje bij met een naturel en een chocolade kruidnoot, dan kunnen mensen ze gelijk proeven. En als ze ze geproefd hebben, moeten ze ze wel gaan kopen haha. En nu ik dit idee had en Sinterklaas al in het land is, moest ik wel snel handelen. Ik vond het echt even heel spannend, maar ik dacht ook dit is het moment om het te gaan proberen.
blog, foodblog, organic happiness, gezonde voeding, gezonde recepten, lekkere recepten, makkelijke recepten, recepten, gezond, biologisch, biologische recepten, biologische foodblog

Zo gezegd zo gedaan. Maandagavond ging ik gelijk met de prijzen aan de slag en bestelde ik zakjes. Ook probeerde ik een flyer te maken, maar echt enthousiast was ik nog niet. Dinsdagavond heb ik verder aan de flyer gewerkt en ondertussen ging Jens er ook mee aan de slag. En zijn creativiteit is zo goed, dat er een super mooie flyer uit kwam. Donderdag was ik een dag vrij en kon ik dus bakken en flyeren en ondertussen plaatste ik een Facebook advertentie bij mij in de regio om mensen aan te spreken. Vrijdagochtend had ik de eerste 2 bestellingen binnen van mijn zusje en vriendinnetje. Leuk natuurlijk, maar toch zijn het bekenden en dat maakt het een beetje anders. Tot ik vrijdagavond berichtjes ontving van mensen die ik niet kende en die ook geïnteresseerd waren. En zo liep het ineens super hard, wat vet. Ik had dit echt niet verwacht vantevoren, super cool dat zoveel mensen hier interesse in hebben! Dit geeft natuurlijk ook zelfvertrouwen voor een eventueel ander project. Wie weet ga ik volgende week aan de kerstkoekjes beginnen haha. Dat ik gisteravond tot 23.00 uur in de keuken stond, maakt me niet uit. Het geeft zoveel energie en voldoening dat dit lukt!

blog, foodblog, organic happiness, gezonde voeding, gezonde recepten, lekkere recepten, makkelijke recepten, recepten, gezond, biologisch, biologische recepten, biologische foodblog

Mezelf ontwikkelen is iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Samen met Jens verdiepen we ons steeds verder en leren we veel om onszelf ook op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen. In januari zou ik zelf graag een thuisstudie natuurvoedingsdeskundige willen doen om mezelf nog verder te kunnen verdiepen in gezonde natuurlijke voeding. Maar gisteren zijn we ook bij de open dag van een opleiding geweest die ons allebei heel erg aanspreekt. We zijn in Amersfoort geweest bij Mens en Intuïtie. Dit is een opleiding van in totaal 4 jaar, waarvan je na elk jaar kunt beslissen of je verder gaat. In deze opleiding leer je jezelf kennen, je intuïtie verder ontwikkelen en uiteindelijk ook hoe je anderen kunt helpen. Een super mooie studie. Gisteren tijdens de open dag kregen we ook allebei een reading van een student van de opleiding en dat is echt heel interessant.

blog, foodblog, organic happiness, gezonde voeding, gezonde recepten, lekkere recepten, makkelijke recepten, recepten, gezond, biologisch, biologische recepten, biologische foodblog

Wat ze bij mij bijvoorbeeld zag, was dat ik heel open en blij ben, maar dat mijn focus alle kanten op gaat. Dat ik in mijn hoofd soms helemaal gek word, doordat ik geen focus of gronding heb. Rust krijg ik van mijn hondje en door lekker buiten te zijn, het liefst een de zee. En dat klopt ook, ik kan daar zo van genieten en dat geeft me ook echt rust. Ik neem me dus nu voor om elke dag even een rondje alleen buiten te gaan lopen, zodat ik even tot rust kan komen. om me ook beter te kunnen focussen. We willen waarschijnlijk over 3 maanden starten met deze opleiding. En dan zal ik je ook af en toe een update geven.

Ik hoop dat je het leuk vindt om deze persoonlijke update te lezen en anders is er volgende week weer gewoon een Smoothie Sunday!

Liefs Michelle


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close