Persoonlijke update


Persoonlijke update, ik wil je heel graag vertellen waar ik allemaal mee bezig ben en waarom het ook iets rustiger is op de blog en rustiger dan ik zelf zou willen.Laat ik bij het begin beginnen, in februari ben ik begonnen met een nieuwe baan en dat bevalt ontzettend goed. Ik wist vantevoren al dat ik daarvoor een pittige opleiding moest gaan volgen, maar had die een klein beetje uitgesteld naar november. Er zitten 3 volledige lesdagen (om de week op vrijdag) in en het vorige instroommoment was juni en toen was ik op vakantie dus dat ging sowieso niet. Het eerstvolgende moment was nu en qua timing is dat ook niet echt ideaal, maar wanneer komt zoiets wel goed uit?! Ik zag best op tegen deze opleiding, met name omdat het puur gericht is op arbeidsrecht en dat was nou niet per se mijn sterke kant op school.

Ik ben 2 november begonnen en de les beviel gelukkig heel goed, omdat het best droge kost is, was ik bang dat het saai zou zijn en lang zou duren, maar dat was zeker niet het geval. De docent brengt het leuk en we mogen veel opdrachten in groepjes maken. Ook merk ik dat ik al best wat weet vanuit de praktijk van mijn vorige werk en mijn huidige werk, maar alsnog betekent het wel ontzettend veel stampwerk. En aangezien ik graag goed leer en alles altijd zo goed mogelijk wil doen, zit ik bijna elk weekend volle bak te leren, te oefenen en samen te vatten in de hoop dat ik mijn examen op 17 december in één keer ga halen.

blog, organic happiness, foodblog, biologische foodblog, biologisch, gezond eten, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke update, gezonde voeding, biologische voeding, natuurlijk, natuurlijk eten, natuurlijk voeding

In de weekenden ligt mijn focus (helaas) dus op leren en blokken voor het examen, ik wil het namelijk echt in 1x kunnen halen én ik moet tussentijds een online examen afronden voor een bepaalde datum om te laten zien dat ik die stof al beheers en dat cijfer gaat ook naar mijn werkgever toe. Genoeg redenen voor mij dus om me volledig op die opleiding te focussen en mijn weekenden vollebak te leren, hoe vervelend ik dat ook vind. Ik heb namelijk echt veel leuke ideeën voor recepten ook voor Sinterklaas in mijn hoofd, maar ik heb er gewoonweg geen tijd voor om ze te maken. Ook ‘s avonds is het druk want op mijn werk is dit de periode van open avonden, beurzen en netwerkevenementen, dus ik ben ook regelmatig ‘s avonds voor het werk op pad of tot laat aan het werken en dan is het al donker als ik thuiskom en heb ik vaak ook de puf niet meer om nog te gaan bakken.En eerlijk gezegd baal ik daar echt wel van. Ik wil zo graag zoveel mogelijk met mijn blog bezig zijn en zoveel mogelijk recepten maken en ontwikkelen, maar dat lukt gewoon niet altijd. Ik heb nu eenmaal nog een bijna fulltime baan naast mijn blog of een blog naast mijn baan het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk haha. En ik merk dat ik het nog steeds lastig vind om die twee altijd goed te kunnen combineren en daar heb ik vooral zelf last van. Want ik vraag me oprecht af of je gemerkt hebt dat er iets minder blogs online gekomen zijn de afgelopen weken, waarschijnlijk niet. Maar ik heb zelf wel het gevoel dat ik veel te weinig met mijn blog bezig ben en het vinden van die balans dat vind ik zo ontzettend lastig. Ik ben namelijk het liefste de hele dag in de keuken en achter mijn laptop bezig om jullie van allemaal lekkere, gezonde recepten te voorzien, maar dat gaat nu eenmaal niet altijd en dat frustreert me soms.

blog, organic happiness, foodblog, biologische foodblog, biologisch, gezond eten, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke update, gezonde voeding, biologische voeding, natuurlijk, natuurlijk eten, natuurlijk voeding

Ondanks de drukte zijn er ook dingen die me wel lukken op mijn blog, zoals het Sinterklaas E-book. Ik had in mijn hoofd dat ik dit gratis E-book wilde maken om zoveel mogelijk mensen te inspireren om ook met lekkere gezonde Sinterklaasrecepten aan de slag te gaan. En doordat ik het natuurlijk best druk heb én dit E-book heb uitgebracht, was er even geen tijd voor andere recepten. Maar geloof me dat die er weer aan komen. Dit weekend heb ik wat ademruimte om nog een lekker Sinterklaasrecept te maken, na 17 december heb ik alle ruimte omdat mijn examen klaar is en de week van Kerst werk ik 2 dagen en de week erna ben ik helemaal vrij, dus ik heb ontzettend veel vrije dagen die ik heerlijk in de keuken ga doorbrengen om super veel inspiratie voor jullie te maken. 

Ik hoop je zo een beetje meer inzicht te hebben gegeven in hoe het bij mij soms (niet) loopt zoals ik wil en mijn voornemen voor het volgende jaar is dan ook om meer tijd vrij te maken voor mijn blog en er echt voor te gaan staan. En dat gaat zeker goed komen met de toffe samenwerking die eraan komt en die we verder kunnen gaan uitbouwen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close