fbpx

Persoonlijke maandoverzicht oktober

Persoonlijk maandoverzicht oktober

“Ik ga zeker nog eens terug voor meer foto’s om er een blog over te schrijven. “


Persoonlijk maandoverzicht oktober. In dit persoonlijke maandoverzicht neem ik je mee langs interieurveranderingen, high teas en tapasavonden.

Jells Lunchcafé in Middelburg

In de eerste week van oktober was ik lekker een weekje vrij. Heel spontaan en toevallig kwamen we erachter dat mijn ouders en zusje ook vrij waren op de dinsdag en dus lunchten we spontaan met z’n allen in Middelburg. We gingen naar Jells Lunchcafé. Een biologische hotspot met super veel lekkere en gezonde opties. Ik ga zeker nog eens terug voor meer foto’s om er een blog over te schrijven.

persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, maandoverzicht, genieten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog, jells lunchcafé

Het Kaslokaal – High Tea

Oma werd dit jaar 86 (!) ongelooflijk want als ik zie wat ze allemaal nog doet, kan ik het me bijna niet voorstellen. Traditie is om elk jaar een soort familiedag te organiseren waarbij we leuke dingen doen, elkaar weer eens zien en natuurlijk lekker eten. Dit keer was het de beurt aan mijn Oom en Tante uit Middelburg om het te organiseren. We deden spelletjes en sloten af met een heerlijke high tea bij het Kaslokaal. Een super toffe plek met veel lekkers.

persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, maandoverzicht, genieten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Nieuwe schoenen!

Nieuwe schoenen, het was er weer tijd voor. Toen ik nog thuis woonde, kocht ik elke maand wel een nieuw paar. Ik droeg ze wel altijd, maar had best veel schoenen op een gegeven moment. Totdat we gingen samenwonen, toen ging het geld op aan spullen voor het huis, de hond en de boodschappen. Ik vond het zonde om dan weer schoenen te kopen, terwijl ik er nog genoeg had. Maar toen mijn zwarte laarsjes echt op waren, moesten er natuurlijk wel nieuwe komen. En ik ben er zo blij mee!

persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, maandoverzicht, genieten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Interieur

We hebben gezellig weer wat nieuwe plantjes gekocht, de boel een beetje verbouwd en alles wat gezelliger gemaakt. Dat maakt het nog fijner om lekker thuis te zijn in de Herfst en Winter.

Tapasnight

Tapasnight! Een collega van mij had een andere baan gevonden en we moesten natuurlijk in stijl afscheid nemen. Dus aten we met z’n allen bij ‘het Zusje‘ een super lekker tapasconcept. We hebben heel de avond gezeten en heerlijk gegeten. Variërend van bospaddestoelenragout met een pasteitje tot risotto en lasagne, heerlijk!

persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, maandoverzicht, genieten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht is een initatief van een aantal organisaties om te laten zien hoe donker de nacht is en kan zijn. Dit wordt altijd georganiseerd op de avond/in de nacht dat de klok teruggaat. Vorig weekend dus. In Middelburg kun je dan dineren in het donker, is er op straat veel te doen met muziek, foodtrucks en acts. En in de cafeetjes is ook veel te doen, zo speelde mijn vader onder andere met zijn band in een cafeetje. Daar zijn we natuurlijk even gaan kijken nadat we in de stad een kijkje genomen hadden. Super gezellig!

persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, maandoverzicht, genieten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Foto: Wij zijn de Stad

Ik hoop dat je het leuk vond om de belevenissen van de afgelopen maand te lezen en komende maand wordt weer een drukke maand dus dan neem ik je zeker weer mee!

Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close