fbpx

Persoonlijk maandoverzicht november


Persoonlijk maandoverzicht november. In deze blog neem ik je heel graag mee achter de schermen in mijn afgelopen maand. Vantevoren zal ik je alvast vertellen dat het geen hele spannende maand was qua belevingen haha. Ik heb heel veel geleerd voor de opleiding waar ik momenteel mee bezig ben en waarvan ik 17 december mijn examen heb en daarnaast heb ik ook best veel gewerkt ‘s avonds. Maar ondanks dat neem ik je graag mee naar de leuke dingen die ik wel heb gedaan.

persoonlijk maandoverzicht november, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblogTreinen

Ik begon de maand volledig buiten mijn comfortzone, maar toch wel relaxed, in de trein. Zoals eerder gezegd, volg ik een opleiding voor mijn werk waarbij ik 3 lesdagen had, allemaal in november. De lesdagen zijn in Rotterdam en letterlijk aan de overkant van de straat bij het Centraal Station, dus dan is het makkelijker en sneller om daar met de trein naartoe te gaan. Je hebt geen files en je stopt recht voor de deur. Nu moet ik zeggen dat het Openbaar Vervoer echt niet mijn ding is, ik kan me dan ook niet herinneren wanneer ik voor het laatste met de trein ben gegaan, maar het viel me alles mee. Zowel de opleiding als de treinreis. Alledrie de dagen ben ik gegaan en niet één keer vertraging gehad dus wat dat betreft een vooroordeel opgelost haha. Ook vond ik het, met name, ‘s morgens fijn om rustig op te starten. Ik luisterde lekker een podcast en genoot van het uitzicht, prima start van de dag.
persoonlijk maandoverzicht november, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
En als ik dan terug kwam van mijn opleiding had ik weekend, want dat was steeds op vrijdag. En hoe kun je beter het weekend beginnen dan door lekker naar het bos te gaan met Leyla? Heerlijk om ‘s morgens in alle rust en vroegte met z’n drietjes naar het bos te gaan. Ik vind het fijn om zo in de natuur te zijn en wakker te worden en Leyla kan gelijk lekker al haar energie kwijt.
persoonlijk maandoverzicht november, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Home make-over

Deze maand kregen mijn ouders ook de sleutel van hun nieuwe huis. Sinds zowel mijn zusje als ik inmiddels al even uit huis zijn, werd het best groot voor ze. Ze hebben daarom besloten om wat kleiner (en daarmee goedkoper) te gaan wonen. Ook om zo meer leuke dingen te kunnen gaan doen. En het huis is echt ontzettend leuk! Jens heeft 2 dagen geholpen met verhuizen en ik ook 1 dag, ik was kapot na afloop. Wel super fijn dat we mijn ouders zo hebben kunnen helpen. Maar wat hebben die veel spullen zeg niet normaal haha. Maar doordat ze kleiner gaan wonen, moesten er nogal wat spullen weg. Tussen die spullen zaten veel leuke dingen, die we hebben mogen meenemen in ruil voor het helpen. Zo vond ik een wafelijzer, een plafondlamp, spiegels, kleedjes voor op de bank, een bureaustoel en deze 2 banken. Wij hadden een grote hoekbank, in een U-vorm eigenlijk met aan twee kanten een recht stuk. En eigenlijk was die gewoon te groot voor in de kamer. En toen Leyla nog een pup was heeft ze de bank ook een beetje gesloopt dus het was eigenlijk tijd voor een nieuwe en toen deze kans kwam, zeiden we natuurlijk geen nee. Het scheelt ons zoveel ruimte!

persoonlijk maandoverzicht november, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Kerst bij Intratuin

We besloten het weekend daarna dan ook gelijk naar de Intratuin te rijden om planten te halen, want dat hoekje was toch wat kaal. Nu staat er een mooie palm en hebben we 2 hangplanten gekocht voor op het stuk muur tussen de ramen in. Alleen moeten we daar nog even haakjes voor hebben om ze aan op te hangen. Ik ben er zo ontzettend blij mee en zo zie je ook hoe zulke kleine dingen al zo’n groot verschil kunnen maken, echt heel cool!
persoonlijk maandoverzicht november, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
En in de Intratuin beleefde ik weer één van de hoogtepunten van het jaar, namelijk de Kerstshow. Ik vind dat zo fantastisch haha. Al die mooie huisjes, lichtjes en dorpjes, ik kan daar letterlijk uren naar kijken en al mijn fantasie erin kwijt.
Zoals ik al zei, besteedde ik verder veel aandacht aan het leren voor mijn examen volgende week maandag en heb ik erg veel gewerkt ook ‘s avonds. Heel veel meer vrije tijd had ik helaas niet over en ik had ook meer leuke dingen willen doen, maar helaas is dat er niet van gekomen. Ik hoop je in het volgende maandoverzicht meer leuke dingen te kunnen laten zien, want met al die Feestdagen zou dat goed moeten lukken. Gisteravond hebben we al een leuke avond gehad die zeker terugkomt in het maandoverzicht, we vierden namelijk Sinterklaas. Ik hoop dat je dit overzicht ondanks dat het niet zo heel spannend was, toch leuk vond om te lezen en ik wens je een hele fijne, liefdevolle Decembermaand toe.
Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close