fbpx

Persoonlijk maandoverzicht maart

Persoonlijk maandoverzicht maart

 “Toen we gingen samenwonen, stond tijdens het klussen eigenlijk altijd zijn muziek op.”


Persoonlijk maandoverzicht maart. Het was in tegenstelling tot de drukke februari maand een lekker rustige maand. Ik neem je in dit persoonlijke maandoverzicht mee.

Jason Mraz

De maand begon wel heel leuk met een concert waar ik al heel lang naar uitkeek. Ik ben echt al super lang fan van Jason Mraz. Grappig want Jens ook, zelfs al voordat ik hem kende. Toen we gingen samenwonen, stond tijdens het klussen eigenlijk altijd zijn muziek op. Ik heb daarom ook altijd gezegd dat als hij naar Nederland zou komen ik er naartoe wilde gaan en in maart was dat eindelijk het geval.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

We hebben echt een hele toffe avond gehad, hij was zo goed en de vibes waren heel erg chill! Dit was op zondag en de dag erna had ik lekker nog een dagje vrij en dat dagje begon ik heerlijk op het gemakje.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Zoals gezegd was dit sowieso een hele relaxte maand, ik deed eerlijk gezegd vrij weinig in de weekenden. Natuurlijk was ik wel veel in de keuken en achter mijn laptop te vinden, maar verder een chille maand.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Zo maakte ik weer deze heerlijke koekjes, die mijn nieuwe favoriet zijn geworden! Ook maakte ik lekkere muffins, een crumble en nog veel meer lekker wat al online staat of heel snel online komt.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Het lentegevoel begint nu ook echt te komen, in de weekenden was het vaak ook al super mooi weer. Dan liep ik lekker een extra ronde met Leyla langs de lammetjes, zo schattig! Of ik zat in de tuin met mijn lunch en een boekje in de zon, ik geniet daar zo ontzettend van als de zon schijnt.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Een andere favoriete bezigheid op de zaterdag, verse groente en fruit halen. Bij ons in de polder, 5 minuutjes lopen staat dit schattige stalletje. Daar zoek ik, zeker in de lente en zomer, verse groenten en fruit. Naast de ingang hangt een geldkistje waar je dan het geld in kunt doen, ja in Zeeland kan dit nog hoor haha.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Een hoogtepuntje voor Leyla is als ik net gestofzuigd heb en alle balletjes die ze onder de bank heeft laten vallen er onder vandaan komen rollen. Ze staat er dan ook echt op te wachten en verzamelt al het speelgoed strategisch haha.

persoonlijk maandoverzicht maart, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Het laatste hoogpunt was toch wel toen ik vorige week zag dat er al Hollandse aardbeitjes zijn en ze zijn mega lekker. Echt een genietmomentje!


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close