fbpx

Persoonlijk maandoverzicht maart

blog, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, familie, eten, foodblog, biologische foodblog, gezonde recepten, ontbijt, smoothies, snacks, biologisch eten, recepten, organic happiness

Persoonlijk maandoverzicht maart. Vandaag lees je alles over hoe mijn maand maart verliep en dan bedoel ik niet alleen op eetgebied!

Eten zonder kauwen

Alhoewel we daar wel mee beginnen. Als je mijn eetdagboek hebt gelezen, dan heb je ook gelezen dat ik in het begin van de maand met een vervelend wondje in mijn mond zat, wat begon te ontsteken en wat veel zeer deed vooral met eten. Ik dacht tussen de middag op mijn werk wel even een pastaatje te kunnen eten, maar ik had zoveel pijn aan één kant dat ik mijn mond niet ver genoeg open kreeg om pasta te eten. In mijn pauze ging ik daarom op zoek naar eten wat ik wel kon eten haha. Ik kwam uit bij deze combi, Skyr met granola, blauwe bessen en een smoothie. Je wilt niet weten hoelang ik erover heb gedaan om dat bakje leeg te eten met super kleine hapjes haha, maar het was wel super lekker.
Maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maandoverzicht maart, persoonlijke blog, persoonlijke blog maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, biologische foodblog, biologisch

Shoppen

Gelukkig ging het tegen het eind van de week al beter, de vrijdag ging ik namelijk met mijn moeder winkelen. Dat had ik nog tegoed van mijn verjaardag en dat was dan ook gelijk mijn cadeau. Niet verkeerd natuurlijk, ik nam het er daarom ook van en kreeg 4 leuke dingen. Aan Jens had ik vantevoren gevraagd wat hij leuk zou vinden en hij zei alleen maar, koop alsjeblieft kleur haha. Het wordt zomer en je hebt al zoveel zwart en donkerblauw. Eerlijk gezegd had hij daar ook echt wel gelijk in. Dus de missie was om met kleur terug te komen en dat is heel goed gelukt al zeg ik het zelf, zie hier het resultaat en oordeel zelf.

Maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maandoverzicht maart, persoonlijke blog, persoonlijke blog maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, biologische foodblog, biologisch

Sneeuw

Het was een maand van uitersten qua temperatuur, ik liep met Leyla zelfs 2x door de sneeuw deze maand. Dat had ik eerlijk gezegd niet zien aankomen, maar ik kon ook al 2x zonder jas naar het centrum voor een boodschap. Na die wandeling in de sneeuw (die Leyla fantastisch vond, met name omdat je al die sneeuw dus kunt eten haha) maakte ik deze vegan chocolademelk. Super simpel, heel lekker en perfect om mee op te warmen.

Maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maandoverzicht maart, persoonlijke blog, persoonlijke blog maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, biologische foodblog, biologisch

Eindelijk licht ‘s morgens

En als we dan toch nog een beetje bij het weer blijven, nét voordat de klok verzet werd, was het al licht ‘s morgens. Ik ga altijd tussen 5.45 en 6.00 met Leyla lopen, dan is het nog lekker rustig buiten en daar word je lekker wakker van. En eerlijk gezegd moet ik ook toegeven dat als ik eenmaal zit te eten ik ook geen zin meer heb haha. Dus gaan we altijd gelijk als de wekker gaat. Zoals ik zei, wordt het dan dus al licht en dat is niet alleen heel lekker, maar levert ook mooie plaatjes op. Zo maakte ik deze foto vanuit het keukenraam, gaaf he?!

Maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maandoverzicht maart, persoonlijke blog, persoonlijke blog maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, biologische foodblog, biologisch

Verjaardag

En ondanks dat mijn verjaardag al geweest was, werd ik toch nog verwend. Ik ging met mijn Oma een middagje op stap. We begonnen met een lekkere lunch en kletsen gezellig bij. Ik vind dat zo fijn en baal er soms ook van dat ik dat niet vaker doe nu ze er nog is. Na het eten gingen we de stad in, want ik mocht mijn verjaardagscadeau uitkiezen en ik wist al wat het ging worden. Ik heb veel hangeroorbellen met een pareltje of een steentje, maar geen mooie knopjes met een steentje dus dat was de missie. En die missie is zeker geslaagd en Oma heeft altijd een bepaald bedrag in haar hoofd voor het cadeau en daar bleef dit onder dus ik kreeg ook nog deze mooie tulpen haha.

Maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maandoverzicht maart, persoonlijke blog, persoonlijke blog maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, biologische foodblog, biologisch

Schoonouders

Twee weken geleden was mijn schoonvader jarig en we gingen daar eten. Mijn schoonzusje had lekker gekookt en we genoten van de gezelligheid en natuurlijk is het ook heerlijk als er voor je gekookt wordt haha. Toen we weggingen, kreeg ik ook van hen nog een cadeautje voor mijn verjaardag, super leuk! Twee van deze mooie vaasjes met bloemen en wat staan ze leuk op de plankjes boven de bank. En zoals mijn schoonmoeder zei, wel elke 2 weken even nieuwe bloemen in doen hoor haha.
Maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maandoverzicht maart, persoonlijke blog, persoonlijke blog maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, biologische foodblog, biologisch
Al met al was het een fijne maand met veel quality time met (schoon)familie. Dat vind ik altijd fijn. Zover wonen we niet bij ze vandaan, maar toch sta je ook niet dagelijks op de stoep. Je moet er altijd even voor de auto in en dat gebeurt nu eenmaal minder vaak dan wanneer je bij elkaar om de hoek woont. Laten we hopen dat deze maand net zo leuk wordt. Vanavond komen mijn ouders en zusje gezellig eten, dus ik ga voor hen koken deze keer dus dat is sowieso een goed begin. 
Ik hoop dat je het leuk vond om dit persoonlijk maandoverzicht maart te lezen.
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close