fbpx

Persoonlijk maandoverzicht januari

Persoonlijk maandoverzicht januari


Persoonlijk maandoverzicht januari, de eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op. Het klinkt cliché, maar de maand is letterlijk voorbij gevlogen in mijn beleving. Gelukkig had ik intenties gezet aan het begin van de maand en doelen waaraan ik wilde werken en dus heb ik zeker wel het gevoel dichterbij mijn doelen voor dit jaar te zijn gekomen tijdens deze maand.

Nieuwjaarsdag

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

En natuurlijk begon het jaar en deze maand op 1 januari, Nieuwjaarsdag. Oudjaarsavond vierden we bij mijn schoonouders en rond een uur of 2 vond ik het prima geweest en ben ik lekker naar bed gegaan. Jens is iets meer een feestbeest dan ik en samen met zijn zusje gingen ze nog naar vrienden toe. En in een vreemd huis en een vreemd bed slaap ik toch minder lekker zeker als Jens nog niet thuis is. Dus heel veel had ik nog niet geslapen toen ik rond 5 uur wakker werd.

Jens was nog niet thuis, maar dan ga je liggen luisteren tot hij thuiskomt en slaap je ook niet. Uiteindelijk was het 6 uur dat hij thuis kwam samen met zijn zusje, maar de wekker stond om 8 uur. We zouden namelijk gelijk naar zijn Opa en Oma gaan, dan naar mijn Oma en vervolgens naar mijn andere Oma waar we rond 12 uur moesten zijn. Omdat mijn ouders er dan ook waren en dat scheelt weer een adres om te bezoeken. Een race tegen de klok dus en zeker op zo’n dag geen pretje, maar het voordeel daarvan is wel dat je op tijd thuis bent. Dus rond half 2 waren we thuis.

Dit was mijn uitzicht vanuit de keuken, Leyla lag languit op de ene bank te slapen, kapot van alle verschillende indrukken, prikkels, mensen en huizen. Jens lag languit op de andere bank te slapen, zijn slaaptekort in te halen, hij had maar 2 uur geslapen en hoofdpijn haha.

Ik was moe, maar verder voelde ik me prima. Dus ik begon met een warme douche en maakte heerlijke bananenpannenkoekjes met honing en walnoten en had er een smoothie bij. Ik vond het heerlijk. De rest van de dag besteedde ik aan het schrijven van mijn intenties voor de maand januari en mijn doelen voor Organic Happiness voor 2019. En traditiegetrouw sloten we de dag af met een frietje van de snackbar.

Boergondisch

eetdagboek, eetdagboek januari, eetdagboek lunch, eetdagboek lunch januari, persoonlijke blog, persoonlijk, biologisch, organic happiness, biologische foodblog

De hele eerste week van januari was ik vrij en daar genoot ik lekker van. Zo had ik een afspraak met Jordy van Realflavors in de buurt van Den Bosch. Misschien heb je het al gelezen, maar als je nu bepaalde producten in de webshop van Realflavors bestelt, krijg je er een receptenkaartje bij van een recept wat je met die ingrediënten kunt maken. En die recepten zijn door mij ontwikkeld. Echt heel tof en daar hebben we toen over gesproken. En toen ik toch in de buurt van Den Bosch was, besloot ik daar gelijk een bezoekje te brengen aan Boergondisch voor een heerlijke lunch.

Gezelligheid in huis

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ook hebben we het huis weer een beetje opgevrolijkt met dit leuke tafeltje naast de bank. Het was een beetje een leeg hoekje en het was wat donker in de kamer. Dus besloten we voor een leuk tafeltje met plantjes en een lamp te gaan, veel gezelliger gelijk in huis.

Uitwaaien

persoonlijke blog januari

Op een zonnige zondagochtend zijn we heerlijk met z’n drietjes richting de kust gegaan. Ik ben zo dol op lange strandwandelingen en zeker met Leyla, die wordt daar nog blijer van dan wij. En daar genieten wij dan natuurlijk weer heel erg van. We besloten richting Oostkapelle te rijden waar je eerst door een stuk natuurgebied en bos loopt voordat je op het strand terechtkomt.

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

De lucht was strakblauw, de zon scheen en het was koud. Maar door het zonnetje merkte je daar niet veel van. Leyla heeft heerlijk gerend over het zand, door de duinen en door het water. Ook heeft ze met andere hondjes gespeeld en hebben wij heerlijk met haar gespeeld. Met zand tot achter onze oren gingen we naar huis. Dat zijn de zondagen waar ik zo van houd, heerlijk!

Goede voornemens ?

persoonlijke blog

Ik deed mijn eerste home workout van het nieuwe jaar, waarbij ik ging voor een workout video van Optima Vita. Echt een aanrader, je kunt kiezen uit beginners en gevorderden workouts, ze legt alles stap voor stap uit en je kunt op je eigen tempo meedoen. Ik merkte wel dat het even geleden was, want ik was kapot. Maar zo blij dat ik het gedaan heb en achteraf voelde het ook super goed.

Lots and More

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Aan het einde van de maand stond er nog een hoogtepuntje op de planning, de Biobeurs! Daarvoor ging ik naar Zwolle waarbij ik begon met een heerlijk ontbijtje bij Lots & More waar je snel meer over leest op de blog.

Biobeurs

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik vermaakte me prima op de Biobeurs, bezocht mooie stands en heb met leuke merken gesproken. Hierover lezen jullie snel meer. 

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

En toen werd mijn salaris gestort, inclusief een bonus en een gedeelte waar ik recht op bleek te hebben, maar nooit had gehad waardoor ik ineens wel heel veel gestort kreeg haha. Dat was het moment om deze nieuwe laarsjes te kopen. Ik had ze al wat langer op het oog, maar vond ze toch te duur maar nu ze er met 40% korting nog steeds in mijn maat waren, was het meant to be om ze te kopen, dus dat deed ik. Ik geniet er nog elke dag van als ik ze draag.

Het was een leuke, best volle eerste maand van het nieuwe jaar en dat beviel me eigenlijk prima. Ik had ook genoeg vrije tijd om lekker te ontspannen, maar ook tijd om leuke dingen te doen en die balans wil ik dit jaar zeker vasthouden. Deze februarimaand staan er ook weer leuke dingen op de planning, zo gaan we onder andere naar de Gezondheidsbeurs en ben ik aan het einde van de maand jarig. Daarover lees je volgende maand meer.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close