fbpx

Persoonlijk maandoverzicht Februari

“Ik had nooit verwacht dat ik dit echt zou doen, maar zo uit je comfortzone gaan, is af en toe wel heel fijn.”


Persoonlijk maandoverzicht Februari. Het is de maand van mijn verjaardag, maar ik deed nog veel meer leuke dingen. In mijn maandoverzicht neem ik je mee en laat ik je zien hoe ik buiten mijn comfortzone ging op mijn verjaardag.

persoonlijk maandoverzicht februari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Werken op zaterdag, yoga en ontspanning

Ik begon de eerste zaterdag van februari met een open dag. Jens was een weekend weg met de voetbal en dat betekende een weekend voor mezelf. Waar ik dat vroeger nooit heel fijn vond, vind ik het inmiddels best lekker op z’n tijd. Vrijdagmiddag vertrok hij en ik kreeg de schoonmaakkriebels te pakken en maakte het hele huis van top tot teen schoon.

Ook las ik een blog waarin Dalí van ZonderZooi schreef over haar favoriete yoga account om te volgen op Youtube. Ik ben zelf al fan van yoga, maar 1x in de twee weken in de sportschool is niet heel vaak. Ik wilde het al langer thuis kunnen doen, maar nooit de tijd genomen om het uit te zoeken. Nu zij dat gedaan had, kon ik met dat account (Boho Beautiful) aan de slag. Zaterdagochtend begon ik met een vroege wekker (06.00 uur) om lekker yoga te kunnen doen. Vervolgens via de stort naar Vlissingen gereden voor de open dag waar ik van 10 tot 1 stond.


persoonlijk maandoverzicht februari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Me-time


De zondag kwam Jens pas ‘s middags thuis en dat betekende ook ‘s morgens lekker de tijd voor mezelf. Ook op deze vrije zondag stond de wekker om 06.00 uur en dat hield ik elk weekend vol. Ik begon de dag met een lekkere wandeling met Leyla. Vervolgens deed ik weer yoga en genoot ik van dit uitgebreide ontbijtje met de Happinez erbij.

persoonlijk maandoverzicht februari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

De hele week heb ik hard gewerkt, het was druk en de vrijdag was ik lekker vrij. Op vrijdag moet Jens altijd tot 21.00 werken en dat is de enige avond dat ik alleen eet. Meestal gaat het er zo aan toe. Ik maak zoete aardappelfrietjes in de oven. Dan roerbak ik spruitjes met kastanjechampignons en noten en ik bak er in de oven een kaasburger bij. En mijn ultieme guilty pleasure is de vlog van Monica Geuze die ik dan kijk, lekker ontspannen het weekend in.

Gys, Gezondheidsbeurs en IKEA


Zondag hadden Jens een lekker dagje samen gepland waarin we alleen maar leuke dingen deden. We gingen naar Utrecht waar we begonnen met een ontbijtje bij Gys. Zelf genoot ik van bananenpannenkoekjes en Jens had scrambled eggs. Ik kan er zo van genieten om zo even samen op stap te zijn. Vervolgens gingen we door naar de Gezondheidsbeurs, want dat was de reden dat we in Utrecht waren.

Het was ontzettend druk en er stonden best veel stands die in mijn beleving niet veel met gezondheid te maken hadden. Ondanks dat vind ik het toch altijd fijn om weer even te zijn. We hebben vorig jaar ons waterfiltersysteem gekocht op de Gezondheidsbeurs bij Tradeline. Ze stonden er nu weer en we hadden nog een nieuw filter nodig dus die hebben we gelijk meegenomen. Ook kochten we 2 edelstenen om erin te leggen wat de vibratie van het water ten goede komt.

We reden door naar IKEA ik vind dat altijd zo leuk en was er al een tijd niet geweest. Jens had alweer honger, terwijl ik nog vol zat van het ontbijt haha. Uiteindelijk gingen we met 2 afwasborstels (voor mijn ouders) en 2 hoofdkussens naar huis. Onze slaapkussens waren al een tijdje aan vervanging toe en hier hadden ze mooie, stevige traagschuim kussens. Ze liggen super goed en ik slaap er heerlijk op! Het was een heerlijke zondag, we kwamen thuis en maakten courgettepizza en keken een film.

Cadeautjes uitzoeken


persoonlijk maandoverzicht februari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Later die week had ik met mijn zusje afgesproken om mijn verjaardagscadeautje uit te zoeken. Ik had al veel sieraden gekregen voor Kerst en Sinterklaas, maar dat was veel rose goud. Ik wilde ook nog wat zilveren sieraden en ging op sieradenjacht met mijn zusje en met succes! We sloten af met een gezellig kopje thee en hebben het heel leuk gehad. Grappig eigenlijk dat we vroeger nooit echt een goede band hadden, maar dat steeds beter gaat.

Een aantal keren vergat ik foto’s te maken, zo gingen we vorige week naar een try-out van Daniël Arends . Ik moet zeggen dat ik zeker gelachen heb, maar ik vond het niet super leuk en Jens ook niet. Zelf vind ik het leuk als een cabaretier met eigen verhalen komt en wat aandikt, zoals bijvoorbeeld Ronald Goedemondt doet. Bij Daniël Arends was er veel verzonnen en daardoor minder grappig.

Zondag was het extreem mooi weer en hebben we met z’n drietjes zo’n anderhalf uur langs de dijk gelopen (zonder jas!). Nét voordat we naar huis gingen, besloot Leyla de zee in te rennen, precies daar waar het nogal blubberig was. Ze zat letterlijk tot achter haar oren onder de blubber, niet normaal! Daardoor had ze ook haar pootje opengehaald. Thuis aangekomen hebben we ze eerst helemaal afgespoeld, het pootje schoongemaakt en het bleek een flinke snee. Dus de eerste dagen met een sok aan naar buiten, maar het herstelt gelukkig heel mooi

persoonlijk maandoverzicht februari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Uit mijn comfortzone op mijn verjaardag


Afgelopen woensdag was ik jarig en dat vierde ik met heel veel ‘eerste keren’. Voor het eerst was het zo ontzettend warm op mijn verjaardag. Jens en ik begonnen met een tripje naar de Gamma. Jens had namelijk besloten dat hij de tegels in de wc wilde schilderen. Van lelijk bruin naar antraciet wat echt super mooi geworden is. En bij de Gamma stond een oliebollenkraam. Nooit eerder heb ik op mijn verjaardag heb ik een oliebollenkraam gezien of een oliebol gegeten. Voor alles is een eerste keer haha.

En ik ging volledig uit mijn comfortzone door mijn eerste tatoeage te laten zetten. Ik wilde deze tekst in dit lettertype al ontzettend lang op mijn pols. Ik besloot dat het er nu maar een keer van moest komen, hoe spannend ik het ook vond. Maar toen we aankwamen bij de tattooshop bleek dat helemaal niet te kunnen op mijn pols. De letters zijn best klein en ik heb vrij smalle polsen dus dat zou echt niet mooi worden. De tatoeëerder was daar gelukkig heel eerlijk over. Hij vertelde dat het aan de binnenkant of buitenkant van mijn arm mooier zou zijn. Dat vond ik even lastig, want ik had me op mijn pols ingesteld. Twijfelaar als ik ben, besloot ik na wat wikken en wegen ervoor te gaan. Doordat de letters niet zo groot zijn, valt het me mee hoe groot het geworden is.

Super blij ben ik er mee! Ik had nooit verwacht dat ik dit echt zou doen, maar zo uit je comfortzone gaan is af en toe wel heel fijn. ‘s Avonds kwamen mijn ouders en zusje trouwens eten, tegen wie ik niks gezegd had. Die vonden het ook heel tof en we hebben een super gezellige avond gehad!

Lunchen met Oma


Tot slot eindigde ik de maand samen met mijn Oma bij Expresszo. Ik mocht samen met haar een cadeautje voor mijn verjaardag uitzoeken en daarna zijn we lekker gaan lunchen. Ik heb een mooi zilveren armbandje gekregen en bij Expresszo genoot ik van een matcha latte met een yoghurt met granola. Echt heerlijk.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, ik heb een hele fijne maand gehad en wil dat gevoel graag doorzetten in Maart.

Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close