fbpx

Persoonlijk maandoverzicht december

Persoonlijk maandoverzicht december

“Net als dat ik het lekker rustig aan deed op de dagen dat we geen verplichtingen hadden.


Persoonlijk maandoverzicht december. Een drukke maand met de Feestdagen, in dit maandoverzicht neem ik je mee door mijn gezellige decembermaand.

persoonlijk maandoverzicht december, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik probeerde de dagen dat we thuis aten lekker gezond te eten. Dan voel ik me goed en kan ik ook meer genieten van het ongezondere eten wat we op de andere dagen krijgen. Net als dat ik het lekker rustig aan deed op de dagen dat we geen verplichtingen hadden. En als we ze wel hadden, zoals met Kerst dan deed ik ‘s morgens lekker mijn eigen ding voordat we ‘s middags naar familie gingen. En dat beviel me eigenlijk wel heel erg goed. Ik moet ook zeggen dat ik me een stuk relaxter voelde deze maand dan vorig jaar in deze periode.

Dit gerechtje was trouwens een perfect experiment wat binnenkort ook online komt. Ik wilde eigen avocado toast met ei maken, maar de eieren waren op en de winkels dicht. Dus besloot ik het met halloumi te combineren en dat beviel erg goed!

We vierden Sinterklaas bij mijn ouders en Leyla mocht ook mee. Dus de dag daarna hadden we een lekker chill dagje op de bank samen. Het was een gezellig avond met leuke cadeaus voor iedereen én lekker eten. Van Jens kreeg ik onder andere 2 boeken dus ik ben lekker gaan lezen deze maand.

persoonlijk maandoverzicht december, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Op mijn werk hadden we ook een Kerstdiner, we gaan dan met de zuidelijke vestigingen van het land lekker ergens eten. En dat beviel super goed, het eten was heel goed en het was erg gezellig. De volgende dag moest ik gewoon werken, dus dat was een lekker brak dagje. Maar ik had een prachtig kerstpakket gekregen, dus dat hielp me de dag door te komen.

persoonlijk maandoverzicht december, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Elke ochtend drink ik een latte macchiato dus deze Nespresso en de mooie melkopschuimer kwamen goed van pas. En dan was het alweer bijna tijd voor de Kerstdagen. Ik werkte de 2 dagen voor Kerst nog en Kerstavond vierden we bij mijn ouders.

Mijn moeder had heerlijk gekookt: carpaccio, lamsvlees en een creme brulee na. Door de gezelligheid ben ik vergeten foto’s te maken, maar het was heerlijk. En ook de cadeaus waren weer helemaal top. Uiteindelijk waren we rond middernacht thuis en Eerste Kerst gingen we naar mijn schoonouders, waar we met 13 man gingen eten. Gelukkig was dat pas vanaf half 4 en konden we lekker rustig opstarten.

persoonlijk maandoverzicht december, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

We begonnen de dag dan ook in stijl met een versgebakken croissantje. En om toch al wat vitamines binnen te krijgen, maakte ik er een bakje yoghurt met peer en granola bij. Ik las lekker in mijn boek en ‘s middags gingen we richting de familie. Ook hier was het weer heel erg gezellig en het eten was wederom heel goed. Ik heb ook in de keuken gestaan en mijn schoonzusje geassisteerd met onder andere het dessert. Super gezellig!

En zo zag de Tweede Kerstdag van Leyla en mij eruit! Jens was gaan werken en ik kon lekker in mijn nieuwe joggingpak op de bank liggen met Leyla. Ik heb lekker een boek gelezen en verder niet zoveel uitgevoerd, maar lekker bijgekomen van de Kerstdagen. Natuurlijk had ik ook wel een lekkere Kerstmaaltijd gemaakt, want dat hoort er toch een beetje bij.

We hadden een vegetarisch voorgerecht van gevulde kastanjechampignons. Ik vulde ze met een soort tapenade van onder andere paprika en walnoten. De topping is met macadamianoten, super lekker! Het hoofdgerecht was traditiegetrouw lamsrack met honing/portsaus. En voor een toetje was geen plek meer haha, we keken wel nog een Kerstfilm om de Kerstdagen lekker mee af te sluiten.

Verder heb ik in de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw helemaal niks gepland. Ik vond het heerlijk om lekker voor mezelf bezig te kunnen zijn en niks te ‘moeten’. In die dagen heb ik dan ook lekker veel aan mijn blog gewerkt en boeken gelezen. 

persoonlijk maandoverzicht december, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Oud & Nieuw vierden we vervolgens bij mijn schoonouders waar Leyla er halverwege de avond al zo bij lag. Ze is niet bang voor het vuurwerk, maar wordt er wel een beetje druk van. We gingen gourmetten en deden spelletjes, zoals een Oudjaarsavond hoort te zijn. Daarna keken we nog even naar het vuurwerk en bracht ik mijn schoonzusje weg naar een feestje. Jens ging ook nog naar wat vrienden en ik ging lekker slapen. Toen ik wakker werd, was hij nog niet terug dus hij heeft het in ieder geval naar zijn zin gehad haha. Je kunt je voorstellen dat hij Nieuwjaarsdag heel rustig aan deed. Ondanks de korte nacht was ik productiever dan ooit en heb ik lekker veel kunnen doen.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit persoonlijke maandoverzicht te lezen en ben super benieuwd hoe jouw december maand was.

Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close