fbpx

Persoonlijk maandoverzicht augustus

Persoonlijk maandoverzicht augustus

“Ik koos voor deze halloumiburger met groenten.


Persoonlijk maandoverzicht augustus, een lange hittegolf, uit eten, een nieuw huis. In dit persoonlijke maandoverzicht vertel ik je er alles over!

Hittegolf

Hittegolf, ik was dus toch een beetje vergeten dat dat in augustus was. Voor mijn gevoel was het al wat langer geleden, maar wat was het warm he?! En ook super lang dat het zo warm was, bij ons thuis was het bijna niet vol te houden met temperaturen rond de 30 graden ‘s avonds binnen. Het is binnen 1,5 week niet kouder dan 27 graden geweest en dat was beneden. Kun je nagaan wat het boven op de slaapkamer was. Om toch een beetje af te koelen, zaten we ‘s avonds zoveel mogelijk buiten. En daar maakte ik deze heerlijke iced latte macchiato met chikko not coffee in plaats van koffie. Jens drinkt dat al een tijdje in plaats van koffie en dat bevalt super goed met chikko als alternatief.

Maandoverzicht augustus

Uit eten

Jens was in augustus veel weg en mijn ouders besloten daarom dat het tijd was om mijn een beetje in de watten te leggen. Ze namen me lekker mee uit eten. Het was die dag super warm, dus heerlijk om ‘s avonds lekker op het terras te eten. Daarna liepen we nog het strand op voor de zonsondergang, maar door de bewolking konden we die helaas niet zien. Ik koos voor deze heerlijke halloumiburger met groentes.

P

Quality time

Jens en ik hadden samen een dagje vrij en bij een super leuk tentje in Yerseke, aan de jachthaven genoten we van een borrelplankje. En kwam ik tot de ontdekking dat Leffe Blond eigenlijk helemaal niet zo vies is haha.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht te lezen en ik wens je een hele mooie septembermaand toe.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close