fbpx

Persoonlijk maandoverzicht augustus


Persoonlijk maandoverzicht augustus, de maand is weer voorbijgevlogen. Toen ik door mijn foto’s keek, vroeg ik me wel bij bepaalde dingen af of het niet langer geleden was. Zeker toen ik foto’s zag van dat het zo ontzettend warm was. Ik zit nu met sokken en een trui aan dit te typen en dat hele warme weer lijkt nu wel heel ver weg haha. Ik neem je mee door mijn maand augustus, lees je mee?

Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Podcast

Ik eindigde de maand door te zeggen dat ik een nieuwe podcast had ontdekt en hele dagen luisterde, So v’s Choice. Dat is nog steeds het geval en ik heb al haar podcasts inmiddels geluisterd en sommige zelfs al 2x. Ik ben er echt heel erg door geïnspireerd. Ze vertelde ook over je huis gezellig maken en wat het effect daar van kan zijn. En ook dat inspireerde mij om het eerste weekend gelijk voor plantjes op pad te gaan. Zo gezegd zo gedaan en het ziet er gelijk weer een stuk gezelliger uit in huis. Het was in het begin van de maand echt heel erg warm en daar genoot ik van. Ik zat lekker buiten te werken, luisterde buiten een podcast en at buiten. Super fijn als het zulk lekker weer is en ik zal blij zijn als het weer zo warm is haha.
Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Afscheidslunch

Op mijn werk ging er een collega weg en om zijn laatste vrijdag met ons te vieren, aten we een super lekkere lunch haha. ‘s Avonds compenseerde ik dit overigens met een tomatensoepje met veel groentes erin. Ik was toch alleen thuis omdat Jens ging trainen voor de voetbal.

Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Jens ging dus trainen en ook even bij zijn ouders langs. Die hebben sinds kort zelf kippen en dus kreeg hij een doosje verse eieren mee. Ik ging de volgende dag heel even naar de stort en Leyla was alleen thuis. Ik had alles wat ik dacht dat kwaad kon op het gebied van slopen uit het zicht gezet, maar ik kwam thuis en trof dit aan.
Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Fotoshoot

Ik verbaas me er nog steeds over hoe ze dit voor elkaar gekregen heeft. Ze heeft de eierdoos van het aanrecht afgehaald naar de bank verplaatst, alle eitjes eruit gehaald, want de doos lag op de grond. En alle eitjes waren nog heel. Stiekem kon ik ook niet boos worden, maar moest ik lachen. En was ik vooral ook heel benieuwd hoe ze dit voor elkaar had gekregen haha.

Iemand die ik kende bij ons in het dorp die is dierenfotograaf, in haar vrije tijd. Ze had een nieuwe lens en wilde die graag op ons (en met name op Leyla) uitproberen in het bos. Wij vonden het allang leuk natuurlijk en gingen graag als proefkonijnen mee.
Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog
We zijn superblij met het eindresultaat, echt leuke foto’s geworden en eindelijk eens een foto van ons drietjes samen.

Zwemmen?

Hier was het weer nog super mooi, maar al snel werd het een stuk kouder en bewolkter die week. Leyla had wat wondjes op haar buik en zeewater zou dat goed doen. Dus op een woensdagavond na het werk besloten we richting de zee te rijden. Ik had het met een jas aan al koud langs de kant, maar deze twee bikkels doken gewoon het water in!
Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Vorig weekend hadden we ook een heel fijn weekend, we gingen samen naar Imagine Dragons. Ik had Jens dit concert als cadeau voor zijn verjaardag gegeven, maar zelf genoot ik er misschien nog wel meer van dan hij haha. Ik heb de hele avond gedanst en gezongen en voelde me super goed. Echt een topavond en een super concert.
Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Het enige nadeel is altijd dat je weer naar huis moet en het super druk is. Dus we waren van plan tijdens het laatste nummer al weg te gaan richting de auto, zodat we de drukte voor waren. Maar bij het laatste nummer wisten we niet dat het het laatste nummer was, want er kwam geen toegift meer. Dus na het laatste nummer ging het licht aan en stonden we nog even te kijken of er een toegift kwam. Die kwam niet en dus waren we al te laat haha. Uiteindelijk een uur langer over de terugweg gedaan dan gepland vanwege de drukte op het parkeerterrein en de snelweg. Dus rond 2 uur lagen we lekker te slapen. Met als gevolg dat we de volgende dag pas om 12 uur wakker werden, oeps! Lekker uitgerust wel, maar toch ben je brak na zo’n avond en zo laat opstaan. Zondag was dus een heel relaxed dagje. We lagen lekker op de bank een filmpje te kijken met z’n drietjes en hebben verder vrij weinig uitgevoerd haha.
Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Lunchen met mama

De maand sloot ik tot slot gisteren af met mijn moeder samen. We lunchten heerlijk in Middelburg waar ik genoot van een salade met gedroogde ham, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten, walnoten en truffelmayonaise. Mijn moeder ging volledig uit haar comfortzone met een uitsmijter haha. Een heerlijke middag samen gehad die we snel gaan overdoen tijdens een dagje shoppen waarschijnlijk deze maand!

Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht augustus, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Persoonlijke blog, Persoonlijke maand, Maand overzicht, Maand overzicht augustus, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Ik hoop dat je het weer leuk vond om mijn maandoverzicht te lezen, ik vond het in ieder geval wel weer heerlijk om hem voor je te schrijven en ik kijk weer uit naar wat deze nieuwe maand allemaal te bieden heeft.
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close