fbpx

Persoonlijk maandoverzicht april


Persoonlijk maandoverzicht april, de maand begon met Pasen. We vierden het niet echt en deden lekker op het gemakje, of ik dan toch.

Lekker kort geknipt

Jens moest werken haha. Net na Pasen was ik lekker een paar dagen vrij en ging ik naar de kapper. Mijn haar hing over mijn schouders en ik was het beu, dus wilde de puntjes eraf. De avond voordat ik ging, bedacht ik ineens dat ik niet weer hetzelfde wilde wat ik steeds deed en dus ging ik op zoek naar een ander kapsel. Ik kwam bij een kort kapsel uit en zei niks tegen Jens die dus in shock was toen ik thuiskwam haha. Zelf ben ik er nog elke dag blij mee trouwens.
Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Lekker weekend

Het weekend erna kwamen mijn ouders eten op zaterdag. Mijn zusje zou ook meekomen, maar die was ziek. Het was een hele gezellig avond, zo leuk om weer even echt bij te kletsen. Ik zie ze eigenlijk te weinig naar mijn zin, maar iedereen heeft het zo druk dat het er nog weleens bij inschiet. Omdat ik gekookt had en ze bij ons kwamen eten, kreeg ik van mijn moeder de Happinez en dat vind ik zo’n fijn tijdschrift. Op de een of andere manier vind ik het ook altijd best vermoeiend als ik bij mijn ouders ben of zij bij mij. Je wil elkaar zoveel vertellen en zo gefocust zijn op elkaar en daarnaast wilde ik ook nog dat het eten goed was. Dus ik was zondag een beetje brak haha, toch iets met HSP ook denk ik. Die Happinez kwam goed van pas. Ik bakte pannenkoekjes met appel, kookte een eitje en met een koffietje en de Happinez was mijn relaxte zondagochtend compleet.

Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Gourmetten?

‘s Avonds had ik het idee opgevat om te gaan gourmetten. Dus ik had wat vegetarische gourmetschotels gehaald en ik had er zin in. Jens bleek na een middag voetballen vooral zin te hebben om op de bank te liggen en te ontspannen. Lekker uitgebreid gourmetten en aan tafel zitten, zat er niet bij haha. Dus toen bedachten we om alle gourmethapjes in de oven te doen en er ovenfrietjes bij te bakken. Als je het zo in een schaal ziet liggen, lijkt het net bittergarnituur vond ik zelf haha. Het was ook niet zo super lekker, alles smaakte een beetje naar hetzelfde, jammer, volgende keer zelf hapjes maken.

Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Ik was wel goed op dreef, want ik maakte op de zondagavond al mijn lunch voor maandag klaar. Deze eimuffins met paprika, kaas en champignons waren een groot succes. Alleen jammer dat ik was vergeten het bakblik in te vetten, dus ik kreeg ze er heel moeilijk uit.
Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Mooi weer en nieuwe schoenen

Oh en wat was het weer mooi he jongens. Ik was zo gelukkig die ene week dat het boven de 20 graden was! Ik kocht gelijk nieuwe schoenen die ik thuis inliep en na mijn werk ging ik lekker nog even in de tuin zitten genieten met een boek.

Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
En het was weer jurkjesweer, zo lekker haha. Je merkt hoe blij ik hier van word. En het hoogtepunt was de dag dat het 25 graden zou worden en ik de middag vrij kon krijgen en Jens zijn vrije dag had. We vertrokken ‘s middags naar het strand met de hond, die echt heel erg heeft genoten en we hebben lekker in het water gespeeld met z’n drietjes en van de zon en elkaar genoten. En we sloten de dag net zo fijn af met een biertje en lekker eten op het terras. Voor de eerste keer met Leyla op het terras trouwens en ik moet zeggen dat het best goed ging.
Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Voorbereiden voor Spanje

Een topdag wat mij betreft en dat er nog maar heel veel van zulke dagen mogen volgen! En een perfecte voorbereiding ook op onze vakantie, want die is geboekt!! Nog iets meer dan 4 weken en dan zitten we lekker in Spanje. En na de toch wel een beetje deceptie van vorig jaar in de tent, besloten we nu voor een huisje te gaan en een omgeving waar meer te doen is. Dus ik weet zeker dat we ons die 10 dagen perfect gaan vermaken. En kijk eens daar dat uitzicht. Alleen daar kan ik al 10 dagen van genieten haha.
Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
En die vakantie is natuurlijk wel een heel goed vooruitzicht en ik heb mezelf op nog een cadeautje getrakteerd, namelijk een nieuwe blender/foodprocessor. Ik had al 1,5 jaar een Smeg blender want die ziet er zo mooi uit. Maar al vanaf dag 1 was ik er niet blij mee, hij deed het niet optimaal, ik moest super veel water toevoegen wilde hij überhaupt beginnen met blender en hij klonk alsof hij opsteeg. Nu de kan aan de onderkant lek bleek en alles één grote bende werd, vond ik het tijd voor een nieuwe. En van Philips had ik een combi gezien van een blender met een food processor en een citruspers, dat leek me perfect want een food processor/keukenmachine had ik ook nog niet. De blender van Smeg heeft me destijds 225 euro gekost en deze combi maar 85 euro. En vanaf dag 1 was ik verkocht en dit is niet gesponsord. Maar wat een super fijn apparaat, die keukenmachine maalt alles in een handomdraai en het scheelt me zoveel tijd. Ik ben echt dolblij met dit apparaat, had ik hem maar eerder gehaald haha.
Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
De zondag verraste ik Jens nog met een ontbijtje inclusief een versgeperste jus uit de nieuwe Philips haha. 
Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Broccoli Burgers

‘s Avonds maakte ik het beslag voor onze favoriete burgers, de broccoli burgers ook in de keukenmachine. Normaal deed ik de broccoli in de blender en mengde ik de rest met de hand. Maar nu heb ik alles in één keer in de keukenmachine gedaan en het werd echt een stevig beslag. Ik bakte zelf de burgers, normaal doet Jens dat, maar ik moet zeggen dat ik ook wel echt trots ben op het resultaat haha. 

Persoonlijk maandoverzicht april, Maandoverzicht april, Maandoverzicht, Persoonlijke maand april, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht april, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Wat zien ze er mooi uit he?! Al met al was het voor mij dus een hele fijne maand. Sowieso heerlijk dat de zomer dichterbij komt en we hebben kunnen genieten van het mooie weer. Dat maakt het voor mij sowieso goed als de zon maar schijnt. Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht te lezen en voor nu nog een heel fijn weekend.
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close