fbpx

Persoonlijk maandoverzicht mei


Persoonlijk maandoverzicht mei, er is alweer een maand voorbij en deze is heel snel gegaan. Voor mijn gevoel zat ik het vorige maandoverzicht een week geleden nog te typen, maar niets is minder waar. Het was weer een fijne maand met veel hoogtepunten, lees je mee met dit persoonlijke maandoverzicht.

Bevrijdingsdag

Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

De maand begon goed doordat ik op Bevrijdingsdag op een Markt stond. Voor het eerst ging ik echt met Organic Happiness op een vrijmarkt staan met mijn eigen baksels uiteraard. Ik moet zeggen dat dit verrassend goed bevallen is, ik heb veel verkocht en meer dan verwacht. De mensen die wat kochten waren ook erg enthousiast over de smaken, dus wat dat betreft zeker geslaagd. Ook vroegen veel mensen om glutenvrije producten, die had ik nu niet gebakken, maar een volgende keer ga ik dat zeker wel doen. Na afloop streek ik neer op het terras van Imagine voor deze healthy pancakes.
Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsdag betekent Bevrijdingsfestival in Vlissingen en dat is altijd groot feest. Nu ben ik zelf niet perse een ‘party animal’ maar leuke muziek kan ik natuurlijk altijd waarderen. Op het programma zag ik dat er een toffe band kwam, namelijk Jeangu Macrooy. Ik had het even opgezocht op Youtube en was gelijk fan en dat is ook zeker de muziek waar mijn ouders van houden, het weer was top. Dus we besloten met z’n drietjes naar Vlissingen te gaan. Een goede keuze want het optreden was super tof en het was heel gezellig om eens te doen met z’n drietjes.

Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Spontaan samen uit eten

Ook gingen Jens en ik (sinds te lange tijd) samen spontaan uit eten. We gingen naar tapasrestaurant de Beurs in Vlissingen. Zo heerlijk want je kiest daar gerechtjes die je lekker vindt, kunt delen met elkaar en meer proeven omdat de gerechtjes klein zijn. Zo fijn om dan weer even echt tijd voor elkaar te maken. Ik kan enorm van dat soort momenten genieten. We genoten onder andere van dit pasta champignontaartje en nog veel meer lekkers.

Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Pluktuin

Zoals je woensdag al hebt kunnen lezen, ben ik op een vrije dag ook lekker naar de pluktuin in het dorp geweest. Ook hier heb ik erg van genoten. Sowieso had ik deze maand best lekker wat extra vrije dagen die ik goed besteed heb. Door lekker te ontspannen of door de keuken in te gaan en nieuwe recepten te maken. Ik ga bijna op vakantie en dan wil ik wel dat er gewoon recepten online komen, dus ik heb lekker vooruit gewerkt.

Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Zeekraal

Vorige week was Jens een dag vrij en hij besloot een vriend te helpen met klussen, spontaan besloot hij ook daar te blijven eten. Dus ik was alleen met eten en ik heb toch wat lekkers gemaakt haha. Ik genoot er zelf enorm van, de eerste keer zeekraal dit seizoen. Ik roerbakte die met een paar kastanjechampignons en een rood uitje. Ik deed er zoete aardappelfrietjes uit de oven en een kaasburger uit de oven bij. Echt een heerlijk maaltje waar ik zelf enorm van heb genoten.

Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Weekend Maastricht

En afgelopen weekend hebben we ook enorm genoten. Zondag waren mijn ouders namelijk 30 jaar getrouwd en dat wilden ze heel graag met ons vieren. Ze namen ons (mijn zusje, Jens en mij) daarom mee naar Maastricht. Jens en ik vertrokken zaterdagmiddag eerst naar mijn schoonouders om Leyla te brengen, die mocht daar logeren. Vervolgens reden we aan het einde van de middag door naar Maastricht en maandagmiddag reden we terug naar huis. 2 overnachtingen dus en een heerlijk weekend. Als je het leuk vindt, wil ik een blog schrijven over wat we deden en zagen, ondanks dat niet al het eten biologisch was. Ik genoot onder andere van deze (veel te grote) heerlijke maaltijdsalade met druiven, een té lekkere mangodressing en heerlijke gesmolten camembert. 
Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Het was dus weer een hele fijne maand met veel leuke hoogtepunten. De maand juni gaat ook weer vol hoogtepunten zitten, want de eerste 3 weken ben ik al vrij haha. Maandag vertrekken we op vakantie naar Spanje en ik weet zeker dat we het daar enorm naar ons zin gaan hebben. Daar lees je volgende maand ongetwijfeld meer over.
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close