Passievrucht smoothie met vijgen


Smoothie Sunday en natuurlijk staat er weer een heerlijke smoothie voor je klaar. Deze smoothie maakte ik vorige week al, toen het zo warm was. En toen kwamen we erachter dat deze echt heerlijk smaakt als het warm is, lekker verfrissend. En als het super warm is, kun je hem ook even in de koelkast zetten zodat je hem koud kunt serveren.
Ik hoop de komende 2 weken ook te kunnen genieten van warmte en veel koude en verfrissende smoothies. Ik heb namelijk lekker vakantie en ik was er zo aan toe. Alhoewel je dat eigenlijk altijd bent als het eraan komt haha. Morgenavond vertrekken we naar Spanje, of eigenlijk eerst naar Frankrijk waar we een tussenstop hebben na ongeveer 9 uur rijden. Dan rijden we woensdagochtend vroeg door naar Spanje voor een rit van ongeveer 5 uur tot we op onze eindbestemming aankomen. We hebben daar 10 dagen om lekker te genieten in een groot huis met genoeg ruimte voor ons en Leyla. Er is genoeg te doen in de buurt, genoeg ruimte voor wandelingen en genoeg tijd om lekker te ontspannen en te genieten. Ik kijk er zo naar uit.

En het leukste is dus dat het enige honden waterpark ter wereld op een halfuurtje rijden ligt, daar moeten we natuurlijk wel een bezoekje gaan brengen. Omdat Leyla het contact met andere hondjes soms wat spannend vindt, hebben we al een keer geoefend door met andere honden af te spreken. Zo leert ze dat andere honden heel leuk zijn en dat het niet spannend is en ze er dus niet naar hoeft te blaffen. Ik moet zeggen dat sinds we geweest zijn ze niet meer naar andere honden blaft en het makkelijker accepteert dus dat is zeker vooruitgang. Echt gespeeld met andere hondjes had ze ook nog niet dus ze wist niet goed wat er van haar verwacht werd, maar na een korte tijd deed ze al lekker mee.

Vanmiddag gaan we nog een keer oefenen met de hondjes zodat ze goed voorbereid is op veel hondjes om haar heen in het hondenwaterpark, ik ben super benieuwd hoe ze het gaat vinden. Ondanks het feit dat ik op vakantie ga, hoef jij niks te missen. Alle blogs zijn ingepland en komen gewoon online zoals je gewend bent. En natuurlijk komt er na de vakantie een blog over de vakantie en hoe we dat gedaan hebben.


Bereidingstijd: 3 minuten
Blendertijd:       2 minuten
Aantal:                 2 kleine smoothies (of 1 middelgrote)
Bijzondere benodigdheden:

  • Citruspers
  • Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten4 perssinaasappels
2 vijgen
2 passievruchten

Hoe maak je het?Snijd de perssinaasappels door de helft en pers ze uit. Het sap kun je vervolgens aan de blender toevoegen.

Snijd vervolgens de vijgen door de helft en verwijder de schil, het vruchtvlees kun je aan de blender met het sinaasappelsap toevoegen.

Snijd tot slot de passievruchten door de helft en verwijder het vruchtvlees. Het makkelijkste is om het vruchtvlees met een lepel te verwijderen. Het vruchtvlees kun je vervolgens ook aan de blender toevoegen.

Alle ingrediënten voor deze biologische smoothie zitten nu in de blender. En je kunt de ingrediënten nu blenderen voor ongeveer 2 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze heerlijke zoete smoothie.
blog, smoothie, smoothie sunday, fruit smoothie, passievrucht, sinaasappel, vijgen, gezonde smoothie, smoothierecept, biologische smoothie, biologisch, biologische ingrediënten, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close