fbpx

Passievrucht banaan smoothie

Passievrucht banaan smoothie. Een banaan smoothie zonder yoghurt, deze bananen smoothie maken is super makkelijk. En het resultaat is lekker tropisch met deze passievrucht en banaan smoothie.
Klik hier om direct naar het recept te gaan.
 

Naar de dierenarts

En dan is het ineens alweer zondag, het weekend is weer voorbij gevlogen ondanks dat het zo’n lekker lang weekend was. Vrijdag ben ik met Leyla naar de dierenarts geweest, we hebben wat onderzoeken laten doen omdat ze zoveel krauwt, likt en schilfertjes en korstjes heeft dat we wilden weten dat vanbinnen alles goed zat en gelukkig is dat het geval en hebben we een super gezonde hond. Wat een opluchting! Nog steeds wel de vraag waar dat likken dan vandaag komt, maar wellicht is dat gewoon een onschuldige allergie of overgevoeligheid voor iets. Dat gaan we nu verder onderzoeken, maar fijn dat ze vanbinnen helemaal in orde is.
 

Bijkletsen

Gisteren had ik met een vriendin afgesproken, ik had ze al heel lang niet gezien, maar dat kwam ook doordat ze maar liefst 2 maanden alleen op reis is geweest. Super stoer van haar natuurlijk en zo leuk om al haar verhalen te horen en foto’s te zien. Echt een hele gezellige middag gehad en zoals zo vaak vind ik echt dat we snel weer moeten afspreken haha. Verder had ik een heerlijk rustig weekend en dat vind ik prima want daar houd ik van haha. En sowieso komt er weer een drukke week aan, dus dan vind ik het ook fijn om in het weekend lekker op te laden en tot rust te komen.
 

Afscheidsdiner

 
Morgenavond komen mijn ouders en zusje gezellig eten, een soort afscheidsdiner want donderdag vertrekt mijn zusje naar Thailand om daar een maand te gaan backpakken met een vriendin. Super leuk alhoewel mijn moeder toch lichtelijk in de paniek schiet bij de gedachte. Dinsdagavond mag ik naar een lezing vanuit mijn werk en vrijdag heb ik mijn eerste opleidingsdag in Rotterdam van een zware opleiding die ik vanuit mijn werk moet volgen. De focus ligt op arbeidsrecht en wetgeving dus pittige kost.
 
En om me goed op deze drukke week voor te bereiden, begin ik met een gezonde en super lekkere smoothie.

Recept: Passievrucht banaan smoothie

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ingrediënten

300 milliliter kokosmelk
1 banaan
2 passievruchten
4 mandarijnen

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Doe allereerst de kokosmelk in de blender. Schil de banaan en snijd in kleinere stukjes. Voeg die ook toe aan de blender.

Snijd vervolgens de passievrucht door de helft en lepel het vruchtvlees eruit in de blender.

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Mandarijnen schoonmaken, vind ik nogal een gedoe omdat ik al die witte draadjes weg wil hebben en dat gaat bijna niet. Ik heb er daarom voor gekozen om de mandarijnen uit te persen zoals een sinaasappel. Eerst heb ik ze door de helft gesneden en vervolgens uitgeperst en dat ging super goed.

Het mandarijnsap voegde ik tot slot toe aan de blender. Je kunt het geheel voor ongeveer 2 minuten mengen tot een gladde smoothie.

Je kunt nu gaan genieten van deze heerlijke zoete passievrucht banaan smoothie.

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close