fbpx

Mini passievrucht cheesecakes

“Als je merkt dat het mengsel wat dikker wordt, kun je het passievruchtmengsel eraan toevoegen.”

Mini passievrucht cheesecakes. Deze cheesecakejes met passievrucht zijn glutenvrije, no bake cheesecakes en super gezond!

Klik hier om direct naar het recept te gaan.


Mini Cheesecake

Ik vind het altijd leuk om kleine taartjes te maken, omdat je daar dan ook als ontbijt nog van kan genieten. Deze mini cheesecakejes met passievrucht zijn ook lekker voedzaam als ontbijt namelijk. Ik had bakpapier in de vormpjes gedaan. Dat zag er heel leuk uit, alleen is dat niet zo handig met loshalen omdat ze moeten uitharden. Dus aanrader om dat niet te doen.

Heb je deze lekkere recepten met passievrucht ook al gezien?

Recept: Mini passievrucht cheesecakes

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch
Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

 

Ingrediënten

40 gram havermout
25 gram hazelnoten
35 gram cashewnoten
5 dadels
350 gram kokosyoghurt
150 gram bevroren passievruchtblokjes
30 milliliter honing
2 gram agar agar
50 milliliter water

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

 

Hoe maak je het?

Doe allereerst de havermout in de keukenmachine. Voeg hier vervolgens de noten en de dadels aan toe. Meng tot een kruimelig deeg. 

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

 

Vet de muffinvormpjes in. Je kunt het beste de bodempjes gelijk in de ingevette muffinvormpjes maken.  Gebruik ongeveer 2 eetlepels van het deeg per vormpje. Druk goed aan zodat je stevige bodems krijgt. Zet even in de koelkast.

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

 

We gaan nu verder met de topping van de cheesecakes. Doe hiervoor de kokosyoghurt in je blender. En voeg hier vervolgens de passievruchtblokjes en de honing aan toe. Zorg ervoor dat je de bevroren passievruchtblokjes uit de vriezer pakt en geen verse passievrucht. Daar krijg je de taartjes namelijk nooit hard mee. Blender het geheel tot een gladde topping voor de taartjes.

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

 

Verwarm het water met de agar agar in een steelpannetje. Zorg ervoor dat er geen klontjes in zitten. Als je merkt dat het mengsel wat dikker wordt, kun je het passievruchtmengsel eraan toevoegen. Roer er goed doorheen tot het een mooie dikke massa wordt. Als het niet goed dik wordt, kun je nog wat extra agar agar toevoegen.

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Haal vervolgens de bodempjes uit de koelkast en verdeel het passievruchtmengsel over de bodempjes. Dit lijkt allemaal best waterig, maar dat komt allemaal goed.

Zet de taartjes voor minimaal 2 uur in de koelkast om lekker op te laten stijven. Als je ziet dat ze nog te nat zijn na die 2 uur, laat ze dan zeker nog even staan.

Als de taartjes mooi uitgehard zijn, kun je ervan gaan genieten. Deze mini passievrucht cheesecakes zijn ook heerlijk als ontbijt.

Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Mini passievrucht cheesecakes, Mini cheesecake met passievrucht, Passievrucht mini cheesecake, Cheesecakejes met passievrucht, Glutenvrije passievrucht cheesecake, Mini cheesecakes, Mini cheesecake recept, Passievrucht cheesecake, Passievrucht cheesecake recept, No bake passievrucht cheesecake recept, Passievrucht cheesecake no bake, Mini cheesecakes no bake, No bake passievrucht cheesecake, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Ken jij het Organic Happiness abonnement al?

Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!

Picture of Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.