fbpx

Mango spinazie smoothie

Mango spinazie smoothie. Deze groene smoothie met spinazie en mango smaakt super lekker door de combinatie van de zoete mango met de bittere rabarber.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Smoothie Sunday in Maastricht

Smoothie Sunday! En ik zit in Maastricht, mijn ouders zijn vandaag 30 jaar getrouwd en als verrassing hebben ze ons een weekend meegenomen. Ik vond het altijd zo leuk als ik mensen hoorde zeggen dat hun ouders ze een weekendje meenamen voor een trouwdag bijvoorbeeld. Alleen bij mij gebeurde dat eigenlijk nooit. Tot ik begin dit jaar bij mijn ouders was en ze zeiden dat ik het weekend van 27 mei vrij moest houden, omdat we weg zouden gaan. We vertrokken gisteravond en gaan morgenmiddag weer naar huis.
 
De bestemming was een verrassing, of dat had het moeten zijn haha. Elke maand kregen we een hint, variërend van ‘nu even niet’ tot ‘in hogere sferen’. De ‘nu even niet’ kwam rond de tijd dat er rellen waren in Barcelona (later bleek dat het tijdens de carnaval was en je dan ook niet in Maastricht moet zijn als nuchtere Zeeuwen) en bij ‘in hogere sferen’ dacht ik aan bergen, maar misschien toch ook aan vliegen? Zou het dan Barcelona zijn, hoopten we stiekem. Maar mijn zusje en ik hadden toch al wel vrij snel een gevoel bij zuid Limburg. Mijn ouders deden goed hun best niks te verraden, tot ik op Hemelvaartsdag bij ze langsging en mijn moeder zich versprak, Maastricht.

 

Weekend zonder Leyla

Niet verkeerd want een super leuke stad en we hebben het enorm naar ons zin met z’n vijven. Best wel gek voor Jens en mij, want dit is de allereerste keer in 1,5 jaar tijd dat we zonder Leyla slapen. Leyla slaapt natuurlijk niet bij ons in bed of op de kamer, maar wel altijd in hetzelfde huis. Ook als we bij m’n schoonouders slapen, is ze erbij. Dus dit is de eerste keer voor ons, maar ook voor haar dat ze uit logeren is. Ik ben benieuwd hoe het gaat en stiekem vind ik het ook wel een klein beetje spannend.
 
Ondertussen dat wij lekker genieten van de hittegolf in het zonovergoten Maastricht en mijn ouders verrassen met allemaal leuke dingen die ze niet verwacht hadden, kun jij genieten van deze heerlijke smoothie.

Recept: Mango spinazie smoothie

Mango spinazie smoothie, Spinazie mango smoothie, Groene smoothie spinazie mango, Smoothie met mango en spinazie, Groene smoothie met spinazie en mango, Rabarber smoothie, Rabarber smoothie recepten, Rabarber smoothie maken, Groene smoothie met rabarber

Mango spinazie smoothie, Spinazie mango smoothie, Groene smoothie spinazie mango, Smoothie met mango en spinazie, Groene smoothie met spinazie en mango, Rabarber smoothie, Rabarber smoothie recepten, Rabarber smoothie maken, Groene smoothie met rabarber

Ingrediënten


2 stengels rabarber
1 vijg
1 mango
30 gram spinazie
3 perssinaasappels

Mango spinazie smoothie, Spinazie mango smoothie, Groene smoothie spinazie mango, Smoothie met mango en spinazie, Groene smoothie met spinazie en mango, Rabarber smoothie, Rabarber smoothie recepten, Rabarber smoothie maken, Groene smoothie met rabarber

Hoe maak je het?

Schil de rabarber, snijd de vieze stukjes eraf en snijd in kleinere stukken. Voeg die alvast toe aan de blender. Snijd de vijg door de helft en voeg het vruchtvlees ook toe aan de blender met de rabarber.

De mango kun je vervolgens schillen en al het vruchtvlees er vanaf snijden zodat je alleen de pit overhoudt. 

mango smoothie met spinazie, groene smoothie met spinazie en mango, spinazie mango smoothie, spinazie smoothie, smoothie spinazie gezond, smoothie spinazie mango amandelmelk, smoothierecept, gezonde smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Het vruchtvlees van de mango kun je samen met de spinazie ook aan de blender toevoegen.

Snijd tot slot de perssinaasappels door de helft en pers ze uit. Het sap kun je ook aan de blender toevoegen. Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

​Optioneel kun je nog wat extra water toevoegen om de smoothie wat te verdunnen.

Je kunt nu gaan genieten van deze heerlijke zoete groene smoothie!

Mango spinazie smoothie, Spinazie mango smoothie, Groene smoothie spinazie mango, Smoothie met mango en spinazie, Groene smoothie met spinazie en mango, Rabarber smoothie, Rabarber smoothie recepten, Rabarber smoothie maken, Groene smoothie met rabarber

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close