Mango smoothie met spinazie


Mango smoothie met spinazie. Deze groene smoothie is heerlijk zoet en geeft je een lekkere vitamineboost. Ideaal op deze Smoothie Sunday.
Gisteren heb ik met een vriendin in Middelburg afgesproken. en we hebben heerlijk koffie gedronken bij mijn favoriete tentje Imagine (no spon). Ook hebben we heerlijk bijgekletst en daarna zijn we lekker nog even de stad in geweest. En natuurlijk moest ik over de markt heen. Ik had nog spinazie in de koelkast, dus ik ging op zoek naar lekkere ingrediënten om te combineren in een smoothie. En dat is gelukt met een heerlijke zoete smoothie tot gevolg.
Nadat ik terugkwam uit Middelburg ben ik via Goes gereden. Daar zit namelijk een super lekkere bakker In de Bakkerij (no spon) en daar haal ik tegenwoordig lekker mijn brood. Ze maken daar echt zuurdesem brood en dat is zoveel lekkerder dan ‘fabrieksbrood’. En als ik daar dan ben in die heerlijk ruikende winkel, dan kost het me altijd moeite om niet heel de bakker leeg te kopen.. Dat is aardig gelukt, ik heb alleen nog een rogge noten/rozijnenbrood meegenomen, dat is ook echt een verwennerij! Al met al heb ik me dus best goed ingehouden. Ook op de markt kostte het moeite, het liefste koop ik de hele fruitkraam leeg. Maar met z’n tweeën kun je niet zoveel fruit eten haha.

Bereidingstijd: 5 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                 1 smoothie
Bijzondere benodigdheden:

  • Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

mango, blog, smoothie, smoothie sunday, spinazie, lijnzaad, chiazaad, sinaasappel, gezonde recepten, lekker, foodblog, organic happiness, biologische foodblog, lactosevrij
mango, blog, smoothie, smoothie sunday, spinazie, lijnzaad, chiazaad, sinaasappel, gezonde recepten, lekker, foodblog, organic happiness, biologische foodblog, lactosevrij
Ingrediënten
150 milliliter plantaardige melk 
10 gram lijnzaad                      
10 gram chiazaad                    
2 perssinaasappels
2 wilde perziken

1 mango
35 gram spinazie
​Hoe maak je het?Doe de plantaardige melk alvast in de blender en voeg hier het lijnzaad en het chiazaad aan toe.

​Pers vervolgens de sinaasappels uit. Ik heb een handpers gebruikt, omdat het maar 2 sinaasappels zijn. Maar je kunt natuurlijk ook een elektrische pers gebruiken. Ik vind dat zelf altijd nogal veel afwas haha.

Voeg het sinaasappelsap vervolgens toe aan de blender. Schil de mango, snijd in kleinere stukken zo dicht mogelijk langs de pit en voeg ook toe. Vervolgens kun je de perziken schillen en ook die langs de pit snijden en het vruchtvlees toevoegen. Tot slot voeg je de spinazie toe en kun je het geheel voor ongeveer 3 minuten blenderen tot een gladde smoothie.

Geniet nu van deze healthy groene, zoete smoothie!
mango, blog, smoothie, smoothie sunday, spinazie, lijnzaad, chiazaad, sinaasappel, gezonde recepten, lekker, foodblog, organic happiness, biologische foodblog, lactosevrij

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close