Mango smoothie met spinazie

Mango smoothie met spinazie

“Mijn vader drumt in een band en die speelden in een café in de stad. “


Mango smoothie met spinazie, deze groene smoothie met spinazie en mango maak je super snel, zeker als je mango uit de diepvries gebruikt.

Nacht van de Nacht

Gisteravond was het Nacht van de Nacht, een initiatief van natuur- en milieu organisaties om te laten zien hoe mooi de nacht is. Dat betekent dat gestimuleerd wordt dat zoveel mogelijk mensen en bedrijven dan het licht uit doen en dan zie je pas hoe donker het écht is. In Middelburg organiseren ze dan heel veel activiteiten met vuurkorven, lichtjes, muziek en eten een super leuk evenement. 

Mijn vader drumt in een band en die speelden in een café in de stad. Dus samen met mijn moeder en zusje gingen we natuurlijk even kijken. Nadat we alle leuke activiteiten buiten hadden bekeken. Altijd leuk om hem te zien spelen en er kwamen steeds meer bekenden bij, ook Jens sloot na zijn werk nog aan. Het was super gezellig, sowieso hangt er dan een leuke sfeer in de stad en zijn al die kaarsjes en vuurkorven heel gezellig om te zien.

Vandaag starten we dus lekker op het gemakje op, alhoewel het is nog maar 10 uur, maar voor m’n gevoel al veel later. Maar dat komt natuurlijk door de wintertijd, ideaal wel want zo lijkt je dag een stuk langer én kan je dus veel meer doen. De dag begonnen we lekker met een gezonde smoothie en het recept deel ik graag met je.


Bereidingstijd: 3 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                 1 grote smoothie of 2 kleine

Bijzondere Benodigdheden:

mango smoothie met spinazie, groene smoothie met spinazie en mango, spinazie mango smoothie, spinazie smoothie, smoothie spinazie gezond, smoothie spinazie mango amandelmelk, smoothierecept, gezonde smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Ingrediënten

  • 50 gram spinazie
  • 80 gram (bevroren) mango
  • 60 gram (bevroren) blauwe bessen
  • 200 milliliter amandelmelk

mango smoothie met spinazie, groene smoothie met spinazie en mango, spinazie mango smoothie, spinazie smoothie, smoothie spinazie gezond, smoothie spinazie mango amandelmelk, smoothierecept, gezonde smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Hoe maak je het?

Doe de spinazie in de blender. Als je geen mango uit de diepvries gebruikt, kun je de mango schoonmaken en het vruchtvlees toevoegen aan de blender. Als je wel mango uit de diepvries gebruikt kun je die samen met de blauwe bessen en de amandelmelk toevoegen. Meng het geheel in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie!

Je kunt nu genieten van deze heerlijke mango smoothie met spinazie!

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Ben je op zoek naar nog meer gezonde inspiratie? Bestel dan het ‘Lekker in je vel’ E-book met 20 super lekkere en gezonde recepten. En daarnaast informatie over gezonde voeding en tips en tricks om gezonder te gaan eten.

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close