Mango smoothie met frambozen

Mango smoothie met frambozen

“Zelf vind ik het altijd lastig om een cadeautje te verzinnen voor mijn moeder, ze is namelijk ook altijd rond Moederdag jarig.”


Smoothie Sunday – Mango smoothie met frambozen. Deze zoetzure fruit smoothie wordt aangevuld met gele kiwi en sinaasappel. 

Er staat weer een heerlijk smoothierecept voor je klaar op deze bijzondere Smoothie Sunday. Het is namelijk Moederdag, een bijzondere dag vind ik altijd om je moeder wat extra in het zonnetje te zetten, maar ook om te waarderen wat ze allemaal gedaan heeft voor je (en misschien nog steeds wel doet). Ik kan me ook goed voorstellen dat het ook een moeilijke dag kan zijn voor mensen die hun moeder verloren zijn of vrouwen die moeder hadden willen worden, maar bij wie dat niet gelukt is. Eigenlijk zouden we er een soort ‘Vrouwendag’ van moeten maken om alle vrouwen te eren en in het zonnetje te zetten.

Zelf vind ik het altijd lastig om een cadeautje te verzinnen voor mijn moeder, ze is namelijk ook altijd rond Moederdag jarig. Hoe zit dat met jou? Heb jij een leuk cadeau voor je moeder verzonnen? Inmiddels heb ik mijn zusje erop uit gestuurd en heeft zij wat leuks bedacht. Ik ga strakjes gezellig bij mijn moeder op de koffie, Jens moet voetballen en gaat daarna bij zijn moeder op de koffie. Een perfecte verdeling als je het mij vraagt haha. Zaterdag eten we bij mijn moeder voor haar verjaardag en de week erna gaan we met mijn schoonfamilie wokken. Een drukke maand dus voor de boeg met veel familiebezoekjes. Hét grote voordeel is dat als al die bezoekjes er weer op zitten, we lekker 3 weken vakantie hebben! En daar ben ik toch echt wel aan toe.


Bereidingstijd:   5 minuten

Blendertijd:        3 minuten

Aantal:                  2 smoothies

Bijzondere benodigdheden:

  • Snijplank
  • Citruspers
  • Blender

Ingrediënten

  • 4 perssinaasappels
  • 50 gram frambozen
  • 1 mango
  • 4 kleine gele kiwi’s

 

Hoe maak je het?

Snijd allereerst de sinaasappels in tweeën. Vervolgens kun je ze uitpersen, hiervoor kun je zowel een handpers als een elektrische citruspers gebruiken.

Als je de sinaasappels hebt uitgeperst, kun je het sap aan de blender toevoegen. Doe hier vervolgens ook de frambozen bij.

 

 

Snijd de mango zo dicht mogelijk langs de pit en verwijder vervolgens de schil. Je kunt de mango ook eerst schillen en daarna snijden. Snijd in kleinere stukken en voeg die ook toe aan de blender.

Schil vervolgens de kiwi’s en voeg het vruchtvlees ook toe aan de blender. Meng het geheel in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

 

 

Je kunt nu genieten van deze heerlijke zoete healthy fruit smoothie!

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Bestel dan het “lekker in je vel E-book” met maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten. Met daarnaast ook nog meer informatie over gezonde voeding en mijn online coachingsprogramma.Volg je Organic Happiness al op Social Media?
 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Download het GRATIS Inkijkexemplaar van het 'Lekker in je vel' E-book!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close