fbpx

Mango banaan smoothie met sinaasappel

Mango banaan smoothie met sinaasappel. Deze mango banaan smoothie zonder yoghurt heb je in een handomdraai gemaakt, een perfect mango smoothie recept dus.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Druk weekend

Vrijdag was ik ook al lekker vrij en daardoor had ik een lang weekend, maar ook best wat dingen te doen. Vrijdag bracht ik mijn moeder weg naar een afspraak, daar wachtte ik op haar en vervolgens gingen we samen lunchen. Super gezellig en fijn om weer even bij te kletsen. Ik was aan het begin van de middag al thuis dus dat was lekker. Jens en ik waren gezellig samen vrij.

Zaterdag stond ik op de Open Dag op een MBO-school in de buurt, voor mijn werk. Ook leuk, maar ook tijd die ik niet aan mezelf kon besteden. Toen ik gistermiddag thuiskwam, heb ik eerst lekker een stuk gewandeld met Leyla om mijn hoofd een beetje leeg te maken.

Lazy Sunday

Vandaag geniet ik dan ook enorm van een dag zonder verplichtingen, heerlijk!

Ik begon met een lekkere wandeling met Leyla en een heerlijk ontbijt. 2 geroosterde boterhammen met pindakaas, zo lekker! Ook schreef ik mijn intenties voor deze maand op en begon ik lekker met schrijven voor mijn blog.

Straks ga ik lekker pannenkoekjes bakken voor de lunch, dan nog weer lekker aan mijn blog weken en vanavond eten we Magioni pizza’s. Een lekkere lazy sunday wat dat betreft. En ik maakte net deze heerlijke mango smoothie voor een lekkere vitamineboost.

Recept: Mango banaan smoothie met sinaasappel

Mango banaan smoothie met sinaasappel, Mango banaan smoothie zonder yoghurt, Smoothie banaan mango, Mango smoothie , Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Mango smoothie recept, Banaan mango smoothie, Mango smoothie zonder yoghurt, Banaan smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder yoghurt, Sinaasappel banaan smoothie, Sinaasappel smoothie zonder yoghurt, Blauwe bes smoothie met banaan, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Mango banaan smoothie met sinaasappel, Mango banaan smoothie zonder yoghurt, Smoothie banaan mango, Mango smoothie , Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Mango smoothie recept, Banaan mango smoothie, Mango smoothie zonder yoghurt, Banaan smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder yoghurt, Sinaasappel banaan smoothie, Sinaasappel smoothie zonder yoghurt, Blauwe bes smoothie met banaan, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Mango banaan smoothie met sinaasappel, Mango banaan smoothie zonder yoghurt, Smoothie banaan mango, Mango smoothie , Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Mango smoothie recept, Banaan mango smoothie, Mango smoothie zonder yoghurt, Banaan smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder yoghurt, Sinaasappel banaan smoothie, Sinaasappel smoothie zonder yoghurt, Blauwe bes smoothie met banaan, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ingrediënten

2 perssinaasappels
50 gram blauwe bessen
1 banaan
1 mango

Mango banaan smoothie met sinaasappel, Mango banaan smoothie zonder yoghurt, Smoothie banaan mango, Mango smoothie , Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Mango smoothie recept, Banaan mango smoothie, Mango smoothie zonder yoghurt, Banaan smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder yoghurt, Sinaasappel banaan smoothie, Sinaasappel smoothie zonder yoghurt, Blauwe bes smoothie met banaan, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Pers de sinaasappels uit, hier kun je een elektrische of handmatige citruspers voor gebruiken. Doe het sap in de blender. Voeg vervolgens de blauwe bessen (nadat je ze gewassen hebt) toe aan de blender.

Schil de banaan en voeg in stukjes toe.

Mango banaan smoothie met sinaasappel, Mango banaan smoothie zonder yoghurt, Smoothie banaan mango, Mango smoothie , Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Mango smoothie recept, Banaan mango smoothie, Mango smoothie zonder yoghurt, Banaan smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder yoghurt, Sinaasappel banaan smoothie, Sinaasappel smoothie zonder yoghurt, Blauwe bes smoothie met banaan, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Maak tot slot de mango schoon. Zelf heb ik de mango zo dicht mogelijk langs de pit gesneden en vervolgens de schil van het vruchtvlees afgesneden. 

Je kunt de mango ook eerst schillen en daarna pas snijden. Voeg het vruchtvlees toe aan de blender en meng in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu van deze heerlijke gezonde mango banaan smoothie met sinaasappel gaan genieten.

Mango banaan smoothie met sinaasappel, Mango banaan smoothie zonder yoghurt, Smoothie banaan mango, Mango smoothie , Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Mango smoothie recept, Banaan mango smoothie, Mango smoothie zonder yoghurt, Banaan smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder yoghurt, Sinaasappel banaan smoothie, Sinaasappel smoothie zonder yoghurt, Blauwe bes smoothie met banaan, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close