fbpx

Maandoverzicht september

Maandoverzicht september

“Als iets goed is of ik het fijn vind, dan mag dat van mij zo blijven.


Maandoverzicht september, een hele spannende maand voor Jens en mij, ik vertel je er graag meer over in dit maandoverzicht over september.

Verhuizen?

Verhuizen was iets wat Jens al een tijdje wilde, maar ik ben niet zo voor verandering. Als iets goed is of ik het fijn vind, dan mag dat van mij zo blijven. Jens daarentegen houdt wel van wat verandering en had al een tijdje de behoefte om weer terug te gaan naar zijn geboortedorp. Ik was daar een beetje minder enthousiast over in eerste instantie. Maar toen ik erover nadacht, bedacht ik dat eigenlijk het allerliefste lekker thuis ben. En of ik dan in mijn huis zit waar ik nu zit of in een ander dorp, dat maakt eigenlijk helemaal niet zoveel verschil. En alsof het zo moest zijn, vonden we de dag nadat ik dat besloten had, ons perfecte huis.

Alleen waren we niet de enigen die dat huis perfect vonden en moesten we even geduld hebben. Na een week mochten we gelukkig toch gaan kijken, wat we zo graag wilden. De grote keuken en enorme tuin mét fruitbomen trokken mij gelijk over de streep. We deden een bod en het huis is van ons. 

Persoonlijk maandoverzicht september, maandoverzicht september, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, persoonlijke blog, persoonlijk maand overzicht september, maand overzicht september, biologische foodblog, Organic Happiness

Druk druk druk

En dan heb je ineens een huis gekocht en moet er ontzettend veel geregeld worden. Toen we gingen samenwonen, woonden we allebei nog thuis en was het vrij snel geregeld. Maar nu wilden we ons eigen huis nog even helemaal netjes maken, nog een likje verf en de puntjes op de i. En dan kon ons eigen huis in de verkoop, ondertussen moet de hypotheek voor het nieuwe huis ook geregeld worden en zo ben je ineens super druk om vanalles en nog wat te regelen. Gelukkig hebben we wel nog alle tijd om alles te regelen, want we krijgen in januari pas de sleutel. We zijn dan in ons hoofd al druk bezig met hoe we het willen inrichten en wat we willen verbouwen.

Thuiswerken

En in de tussentijd zijn we ook weer veel meer gaan thuiswerken op mijn werk. Eigenlijk zijn we weer terug naar de situatie van eerder dit jaar met gemiddeld 1 dag per week op kantoor en de rest thuis. Grote verschil ten opzichte van toen is dat ik nu nog wel naar mijn afspraken buiten de deur kan. En dat maakt mijn werk juist zo leuk dus dat scheelt heel veel. En met zulk gezellig gezelschap is het helemaal niet zo erg om wat vaker thuis te werken.

Persoonlijk maandoverzicht september, maandoverzicht september, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, persoonlijke blog, persoonlijk maand overzicht september, maand overzicht september, biologische foodblog, Organic Happiness

Shoppen in Den Bosch

Eerder deze maand toen de regels allemaal nog wat soepeler waren, ging ik met mijn ouders en zusje shoppen in Den Bosch. Een super leuke dag, heel gezellig om weer met z’n viertjes een dagje weg te zijn. Eigenlijk had ik niet veel kleren nodig, maar ik kwam toch met een leuke coltrui en heerlijk warme sloffen thuis. En natuurlijk maakten we genoeg tussenstops voor koffie, lunch en een borrel.

Persoonlijk maandoverzicht september, maandoverzicht september, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, persoonlijke blog, persoonlijk maand overzicht september, maand overzicht september, biologische foodblog, Organic Happiness

Bezichtiging

We hebben ook de eerste bezichtigingen van ons eigen huis achter de rug. En zoals je dan altijd hoort, moet het lekker ruiken in huis. Dus ik bakte een heerlijke bosvruchtenkruimeltaart, voor een gezellige geur. Die rook je overigens niet zo goed als ik gehoopt had, maar het was wel een prima ontbijtje op de zaterdagochtend. Volgende keer qua geur toch maar voor een appeltaart gaan.

Maandoverzicht

Ondanks dat ik heel druk was met het regelen van alles voor het nieuwe huis, hoop ik dat je toch genoten hebt van het maandoverzicht. Ik zal jullie in de komende maandoverzichten zeker meenemen tijdens de voorbereidingen voor het verhuizen. En in januari tijdens de verbouwing en de verhuizing.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close