fbpx

Maandoverzicht oktober

Maandoverzicht oktober. De verbouwing begint langzaam af te raken en dus had ik meer tijd om andere dingen te doen deze maand, ik neem je mee

Tennistoernooi in Antwerpen

Sinds deze zomer ben ik samen met een collega begonnen met tennissen. En om te zien hoe het écht moet, besloten we naar het ATP toernooi in Antwerpen te gaan kijken. Ik had nog nooit een tenniswedstrijd op profniveau in het echt gezien, dus dat was super leuk. Bizar ook hoe hard die ballen gaan. Doordat we de kwalificatieronde bezochten, was het nog lekker rustig en konden we goed vooraan gaan zitten.

maandoverzicht oktober, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijke blog, maand overzicht, maand overzicht oktober, persoonlijk maand overzicht, persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Intratuin Kerstshow

De voetbal bij Jens werd op een zondag afgelast en dat was voor mij natuurlijk een goede reden om naar de Intratuin Kerstshow in Halsteren te gaan kijken. Al die treintjes en huisjes blijven leuk om te zien. Het was natuurlijk wel super druk, want zondagmiddag is het hoogtepunt qua drukte daar volgens mij. En uiteindelijk zijn we met alleen een oliebol vertrokken haha. We hadden het idee om voor het eerst voor een kerstboom te gaan. Maar door alle keuzes die er waren, raakte we helemaal overdonderd en besloten we het toch weer een jaar uit te stellen haha.

maandoverzicht oktober, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijke blog, maand overzicht, maand overzicht oktober, persoonlijk maand overzicht, persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Quality Time

Het was een super drukke maand ook qua werk. Vooral bij mij, daarnaast ben ik ook begonnen met tennisles en wil ik ook doordeweeks nog extra oefenen met tennissen. Dat betekende wel dat Jens en ik elkaar af en toe nogal ontliepen. Als ik weg was, was hij thuis en andersom. We besloten daarom lekker een avondje samen uit eten te gaan, waar ik vergeten ben foto’s van te maken. Maar ook op een zondagochtend maakten we met Leyla een heerlijke strandwandeling. Ik kom altijd lekker tot rust door het geluid van de zee. En cliché als het is, als Leyla geniet, doen wij dat ook.

Boom in de kamer

We hadden een beetje een kaal hoekje over in de kamer en Jens kwam met het idee om er een boom neer te zetten. Eentje die een beetje groot wordt, maar wel binnen kan. Dat bleek een hele zoektocht want zoveel bomen die binnen kunnen zijn er eigenlijk niet. Totdat we de Schefflera Arboricola tegenkwamen. Het is een plant, maar door de wat dikkere gedraaide stam lijkt het toch net een boompje. En hij kan lekker groeien. We hebben alleen nog een mooie plantenstandaard nodig, want deze handdoek eronder is niet echt matching met de rest van het interieur haha.

 

maandoverzicht oktober, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijke blog, maand overzicht, maand overzicht oktober, persoonlijk maand overzicht, persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht van oktober te lezen.

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close