fbpx

Maandoverzicht oktober

Maandoverzicht oktober

“Vaak trek ik er met Leyla op uit het bos of de polder in.


 

Maandoverzicht oktober. Een maand waarin ik heel veel thuis werkte, op zoek ging naar wooninspiratie én de natuur op zocht. Lees je mee met mijn maandoverzicht?

Wooninspiratie

Als je mijn vorige maandoverzicht hebt gelezen, dan weet je dat we een nieuw huis hebben gekocht. En waar ik altijd dacht dat je dan gewoon je meubels mee kunt nemen, ben ik toch van gedachten veranderd en wil ik het hele interieur anders hebben. Ik keek dan ook al weken uit naar deze dag, waarop ik samen met Jens wooninspiratie op ging doen in Breda. We hadden al een beetje een beeld van de stijl die we wilden en gingen op zoek naar meubels, accessoires en gordijnen die we mooi vonden. En natuurlijk moesten we ook even langs de Ikea, want als je in de woonboulevard in Breda bent, mag die natuurlijk niet ontbreken.

Vanwege corona konden we er helaas niet echt van een uitgebreide maaltijd genieten, maar deze panini was heerlijk. Sapje erbij en we waren klaar om er weer tegenaan te gaan.

Maandoverzicht oktober, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht oktober, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht oktober, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Thuiswerken

Net zoals de rest van Nederland ging ik ook meer thuiswerken. We hebben een groot kantoor waar we flink afstand kunnen houden en zijn maximaal met 2 man op kantoor. Maar met een groep collega’s van 7 betekent dat toch ook dat je regelmatig thuis werkt. Gemiddeld ben ik 1 dag per week op kantoor en de rest werk ik vanuit huis. En stiekem vind ik dat best lekker, sowieso omdat je dan de lekkerste lunches kan maken. Zoals deze courgettesoep die ik improviseerde op een maandagmiddag.

Maandoverzicht oktober, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht oktober, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht oktober, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Lekker naar buiten

Een ander voordeel van thuiswerken, is dat ik mijn pauze lekker naar het bos kan met Leyla. Ik heb altijd een uur pauze en dat is geen straf met het mooie weer van de afgelopen week. Vaak trek ik er met Leyla op uit het bos of de polder in. En die is maar wat blij dat ik zoveel thuis ben.

Maandoverzicht oktober, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht oktober, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht oktober, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Gourmetten

We gingen ook nog bij mijn ouders eten en ze wilde niet zeggen wat we gaan eten. Toen we binnen kwamen, bleek de gourmet al klaar te staan. Dat vind ik toch altijd zo gezellig én lekker natuurlijk. Echt een feestje zomaar in het weekend.

Maandoverzicht oktober, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht oktober, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht oktober, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Al met al was dit dus een redelijk relaxte maand. En dan is het alweer november inmiddels, nog maar een kleine 2 maanden tot we de sleutel van ons nieuwe huis al krijgen. Zo ontzettend veel zin in. Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht te lezen en wens je een fijne novembermaand toe.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close