fbpx

Maandoverzicht mei

“Nu sta ik wekelijks meerdere keren op de baan en begint deze week zelfs het eerste toernooi waaraan ik ga meedoen.”

Maandoverzicht mei, de maand heb ik lekker veel getennist, stond ik op een evenement voor mijn werk en ik stond heel veel in de keuken.

Tennis

Maandoverzicht mei, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht mei, Maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht mei, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischIk heb een hekel aan sporten, sportschool, hardlopen ik word er echt niet blij van. Toen ik heel klein was, heb ik weleens op tennisles gezeten, maar veel kan ik me daar niet meer van herinneren. Toch bleef ik het een leuke sport vinden, zonder dat ik het deed. Mijn collega’s zijn fanatieke tennissers en nadat ik vorige zomer een avond mee geweest ben, was ik verkocht. Nu sta ik wekelijks meerdere keren op de baan en begint deze week zelfs het eerste toernooi waaraan ik ga meedoen. Deze foto werd op zondagochtend 10 uur gemaakt, toen ik met mijn collega’s lekker een balletje ging slaan.

De keuken in

Maandoverzicht mei, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht mei, Maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht mei, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischDe afgelopen maand heb ik heel wat vrije uren in de keuken doorgebracht om nieuwe recepten te maken en te fotograferen. En achter de schermen ziet dat er dan ongeveer zo uit. Het receptje wat je hier ziet, is gisteren online gekomen. Alle andere recepten die ik maakte deze maand, komen in de komende periode online.

Evenementen op het werk

Maandoverzicht mei, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht mei, Maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht mei, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischTraditiegetrouw zijn de maanden mei en juni altijd heel druk met evenementen op mijn werk. En na 2 jaar geen evenementen, had ik er weer zin in om een zaterdag lekker aan de slag te gaan. We hadden ook nog een jobbeurs in België en aan het eind van deze maand staan er ook nog evenementen op de planning, lekker druk dus!

Plantjes

Maandoverzicht mei, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht mei, Maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht mei, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Ik besloot de bloembakken die aan de garage hangen ook te vullen met vrolijke plantjes. Nu hopen dat ze het redden, want de plantjes vorig jaar hebben het helaas niet overleefd.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn maandoverzicht mei te lezen.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close