fbpx

Maandoverzicht juni

“Eigenlijk hadden we deze locatie gekozen voor het terras, maar het regende helaas.”

Maandoverzicht juni. Tennistoernooien, lunchen in de zon, een concert in Arnhem. In dit maandoverzicht over juni vertel ik je er alles over.

Dorpsfeest

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Twee keer per jaar wordt er op het dorpsplein een groot feest georganiseerd. Een soort mini festival van 2 dagen. Tijdens het Pinksterweekend is het altijd ‘Rock on the kiosk’ met de naam zegt het al, veel rockmuziek. Een gezellig dorpsfeest waar iedereen elkaar ontmoet. Jens ging voorafgaand met zijn voetbalteam eten en we zouden elkaar daar zien. Mijn schoonouders en mijn schoonzusje met haar vriend kwamen bij mij frietjes eten. Vervolgens gingen we die kant op en hebben we een hele gezellige avond gehad!

Las Fiestas

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Ook tijdens het Pinksterweekend vond Las Fiestas plaats in de voormalige Lasloods in Vlissingen. Ik wilde hier ook graag naartoe, want er waren veel foodtrucks en het zag er gezellig uit. Op zondag, de dag na Rock on the Kiosk was Jens niet echt in de stemming om te gaan. Dus besloten we op maandag te gaan, helaas regende het wel, dus we konden niet buiten zitten. Maar ondanks dat was het binnen ook erg gezellig. Ik genoot van een heerlijk frietje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Een combinatie die ik nooit zelf bedacht zou hebben, maar die heel goed uitpakte. Jens had een broodje worst.

Lunchen met Oma

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

De eerste week van juni was ik vrij en ben ik met Oma en mijn zusje gaan lunchen. Dat was ons cadeau voor haar verjaardag. We gingen naar Jells lunchcafé in Middelburg. Eigenlijk hadden we deze locatie gekozen voor het terras, maar het regende helaas. Ondanks dat was het binnen ook heel gezellig.

Lunchen met mijn ouders

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik besloot die week ook lekker met mijn ouders te lunchen. We kwamen hartje Middelburg in de tuin van een lunchroom terecht. We zaten heerlijk buiten te genieten van een broodje. Ondertussen kregen we gezelschap van deze leuke hond. Die deed mij echt denken aan Leyla trouwens, net zo blij en enthousiast. Heerlijk gegeten en lekker bijgekletst.

Tennistoernooi

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik speelde deze maand ook mijn allereerste tennistoernooi. Doordat we onze eerste wedstrijd tegen een collega speelde, was ik helemaal niet zenuwachtig. Het voelde gewoon alsof we lekker vrij aan het tennissen waren. Voor de andere twee wedstrijden had ik wel wat meer spanning. We verloren alledrie de wedstrijden in de poule, maar we hebben veel geleerd. En hoe meer we oefenen hoe beter het zal gaan.

Concert Eagles

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Half juni ging ik met mijn ouders en zusje naar een concert van de Eagles. Hier keken we al heel lang naar uit en gezien alle parkeerproblemen rondom de Gelredome vertrokken we op tijd. De auto stond om 12 uur al recht voor de ingang geparkeerd. We pakten de bus op naar het centrum van Arnhem. Daar slenterden we lekker door de straten, pakten we een terrasje en bekeken we heel veel winkels. Het was prachtig weer dus aan het einde van de middag streken we op het terras neer voor borrelplanken, nachos en andere lekkere hapjes. Zo konden we even bijkomen van het lopen in de stad en lekker eten en opladen voor het concert. Het concert begon uiteindelijk om 8 uur en wat was het warm in de Gelredome. Het was die dag buiten al 30 graden, dus kun je nagaan in een volgepakt stadion hoe warm het was. Maar het was het allemaal meer dan waard, want het was een fantastisch concert. En doordat we onze auto ‘s middags al strategisch hadden neergezet, waren we binnen 10 minuten van het parkeerterrein af.

Havendagen

Maandoverzicht, maandoverzicht juni, maand overzicht, maand overzicht juni, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maandoverzicht juni, persoonlijk maand overzicht juni, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Afgelopen weekend waren de Havendagen in Terneuzen. Dat betekende voor mij een zaterdag werken. Als je mij een beetje kent of wat langer volgt, weet je dat ik daar niet voor mijn lol naartoe zou gaan. Heel veel drukte en harde (Nederlandstalige) muziek zijn nou eenmaal niet echt mijn ding. Maar er was ook een educatief techniekplein ingericht. Hier hebben we ontzettend veel kinderen met diverse leuke activiteiten laten zien hoe leuk techniek kan zijn. Ondanks de regen die voorspeld was, hebben we het tot het laatste half uur droog gehouden. We sloten de dag in stijl af met een drankje in de tent. Al met al een geslaagd evenement.

Juni was een ontzettend drukke maand. Normaal gesproken, heb ik het niet zo heel druk, maar nu was er heel veel gepland. Ik merkte dan ook dat ik het af en toe allemaal even niet kon overzien en te weinig tijd voor mezelf maakte. Daar wil ik in juli verandering in brengen. Sowieso ben ik vanaf maandag lekker 2 weken vrij, dus dat zal daar zeker aan bijdragen. Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht over juni te lezen.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close