fbpx

Maandoverzicht januari

Maandoverzicht januari, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht januari, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht januari, Persoonlijk maand overzicht januari, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch
Maandoverzicht januari, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht januari, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht januari, Persoonlijk maand overzicht januari, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch
Maandoverzicht december, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht december, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht december, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

“We maakten daarom deze puzzel af, deden op het gemakje en gingen bij de opa en oma’s langs voor de Nieuwjaarswensen.”

Maandoverzicht januari. Een tennistoernooi, heel veel uren in de keuken en weer aan het werk. In dit maandoverzicht vertel ik je er over.

Maandoverzicht januari, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht januari, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht januari, Persoonlijk maand overzicht januari, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Tennistoernooi

Sinds ongeveer 1,5 jaar ben ik begonnen met tennissen. Eindelijk een sport die ik echt leuk vind om te doen. Van de zomer heb ik 5 toernooien gespeeld en elke wedstrijd verloren. We hebben er veel van geleerd, maar op een gegeven moment is het niet meer leuk als je blijft verliezen.

Daarom besloot ik mijn kansen te spreiden tijdens het Kersttoernooi. Ik deed in 2 categorieën mee. Met mijn vaste partner in de heren dubbel en met een collega in de dames dubbel. Zij was een stuk beter dan ik en dat bleek goed uit te pakken. Want zie hier het bewijs van mijn eerste gewonnen wedstrijd haha. We haalden samen zelfs de halve finale! En in de gemengd dubbel ging het ook goed, want in de poule met 5 koppels werden we tweede en we wonnen 2 wedstrijden.

Maandoverzicht december, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht december, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht december, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Kerstvakantie

Ondanks dat ik 8(!) tenniswedstrijden speelde in de eerste week van januari. Met als hoogtepunt 4 op 1 dag, was het toch nog vakantie. We maakten daarom deze puzzel af, deden op het gemakje en gingen bij de opa en oma’s langs voor de Nieuwjaarswensen.

Maandoverzicht januari, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht januari, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht januari, Persoonlijk maand overzicht januari, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Ontspannen

En in de tweede week van januari begonnen we allebei weer met werken. Als we dan vrij of thuis waren, genoten we met Leyla lekker van het haardvuur.

Ook dook ik heel veel de keuken in de afgelopen maand. Met als hoogtepunt vorige week toen ik zelfs 6 nieuwe recepten op 1 dag maakte. Ik kan er zo van ontspannen en genieten om na een drukke week een dag lekker in de keuken te staan. Alle recepten zijn heel goed uitgepakt, waren super lekker en komen dus de komende periode allemaal online.

 

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht van januari te lezen.

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close