fbpx

Maandoverzicht december

“Nieuwjaarsdag begonnen we met een lekkere boswandeling met Leyla om even goed wakker te worden.”

Maandoverzicht december. De Feestdagen, etentjes, Kerstvakantie en genieten van de open haard. Ik neem je mee in mijn maandoverzicht.

Kerstdiner

Maandoverzicht december, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht december, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht december, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Begin december hadden we al het Kerstdiner van mijn werk. Traditioneel kwamen we met alle zuidelijke vestigingen samen om lekker te eten. Het was een heerlijk 6 gangen diner en een super gezellige avond. We zaten in een gezellige tipitent met vuurkorven wat een hele leuke sfeer gaf. In mijn eetdagboek zal ik er nog wat meer over vertellen.

Open haard

Vorige maand lukte het eindelijk om het rookkanaal helemaal af te maken. Sindsdien kunnen we eindelijk lekker stoken. De ombouw moet nog wel verder afgemaakt worden, maar we kunnen wel al gezellig voor de open haard zitten. En dat is precies wat we deze Kerstvakantie heel veel hebben gedaan.

Kerstdagen

Maandoverzicht december, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht december, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht december, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischIk kwam erachter dat ik tijdens de Kerstdagen niet heel veel foto’s heb gemaakt. Behalve dan van het eten. Dus die ga ik zeker in het eetdagboek nog delen.

We vierden eerste Kerst bij Jens zijn familie met 13 man. Een hele gezellig middag en avond met heerlijk eten. Ik was verantwoordelijk voor het toetje en dat viel gelukkig goed in de smaak. Ondanks dat het in de keuken tot een kleine explosie heeft geleid zoals je kunt zien.

Tweede Kerst vierden we bij mijn ouders. Mijn zusje was na haar lange reis van 5.5 week ook weer terug met haar vriend en ook Oma sloot aan. Ook hier hadden we weer een hele gezellige dag met heerlijk eten.

Kerstvakantie

Maandoverzicht december, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht december, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht december, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

We hadden vanaf de Kerst lekker 2 weken samen Kerstvakantie. En voor ons betekent Kerstvakantie puzzelen. Een heerlijk ontspannen bezigheid om lekker tot rust te komen. En wat moet je anders doen de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw? Ook heb ik weer heerlijk wat boeken verslonden. Ik had in 2022 mezelf tot doel gesteld om 15 boeken te lezen, het zijn er 16 geworden! En die trend zet ik graag door in 2023.

Oud & NieuwMaandoverzicht december, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht december, maand overzicht, persoonlijk maand overzicht, maand overzicht december, Persoonlijk maand overzicht oktober, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Oudjaarsavond brachten we bij mijn schoonouders door. Een jaarlijkse traditie die we hebben voortgezet. We hebben daar lekker gegourmet en daarna de hele avond spelletjes gedaan, met als hoogtepunt dat ik eindelijk na al die jaren ene keer Monopoly gewonnen heb. Daarna keken we met zijn allen naar het vuurwerk en rond 2 uur waren we weer lekker thuis. Nieuwjaarsdag begonnen we met een lekkere boswandeling met Leyla om even goed wakker te worden. En de rest van de dag hebben we zo besteed. Lekker met zijn drietjes op de bank.

Het was natuurlijk een drukke Feestmaand en januari zal zeker wat rustiger worden. Ondanks dat ik deze maand begin met een tennistoernooi waarbij ik 5 dagen achter elkaar een wedstrijd moet spelen. Hierover later meer in het maandoverzicht van januari.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht van december te lezen.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close