fbpx

Maandoverzicht augustus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maandoverzicht augustus. Bardienst, tennistoernooien, uit eten en lekker naar het strand na het avondeten. Ik vertel je er alles over.

Bardienst

Maandoverzicht augustus, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Maand overzicht augustus, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogSinds ongeveer een jaar tennis ik met een aantal collega’s. Begin augustus was het tennistoernooi van de club en dat is een enorm evenement. Vanuit het hele land komen studenten die met tentjes langs de baan kamperen en elke avond is het feest. Omdat ik vroeger altijd in de horeca heb gewerkt en dol ben op drukke avonden achter de bar, besloot ik 2 bardiensten mee te draaien. Samen met mijn collega deden we op vrijdagavond de ‘graveyard shift’. Die begon om 21.00 en duurde tot half 3. Super leuk om te doen en het was hartstikke druk en we hebben heel hard gewerkt. Uiteindelijk gingen we zelfs tot half 4 door. Het enige nadeel was dat we de volgende ochtend om half 10 weer een wedstrijd moesten spelen.

Tennistoernooien

Maandoverzicht augustus, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Maand overzicht augustus, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Ondanks de korte nacht van ongeveer 4 uurtjes, hadden we qua uitslag onze beste wedstrijd tot dan toe gespeeld. Na de wedstrijd was het nog even wachten tot we de volgende moesten spelen. Een pittig dagje dus.

Twee weken later speelden we weer een toernooitje dichtbij huis. Ondanks dat we alles verliezen, hebben we er nog steeds plezier in en leren we elke keer weer bij. Volgende week staat het laatste toernooi voor dit seizoen op de planning. Dan gaan we van het najaar weer flink lessen en hopelijk winnen we volgend jaar onze eerste wedstrijd.

Uit eten

Maandoverzicht augustus, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Maand overzicht augustus, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogDeze maand stonden er lekker wat etentjes gepland. Eerst zouden we met mijn zusje en haar vriend en mijn schoonzusje en haar vriend uit eten gaan bij ons in het dorp. Helaas was de vriend van mijn zusje ziek. Maar toen zijn we alsnog lekker naar het strand gereden om met mijn schoonzusje en haar vriend te gaan eten. Een week later stond er een etentje met mijn ouders, zusje en haar vriend op de planning bij het Zusje. Die kon gelukkig wel doorgaan! Vorige week na een afspraak rond lunchtijd ben ik met een collega spontaan op dit terras aan de zee beland voor een heerlijke lunch. En de dag daarna hadden we een afscheidsborrel op het terras. Over al het eten natuurlijk meer in het eetdagboek wat woensdag online komt.

Naar het strand na het werk

Maandoverzicht augustus, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Maand overzicht augustus, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogEen paar weken terug kwam ik op maandag terug van mijn werk. We hadden gegeten en Jens vroeg of ik zin had om nog een duik in de zee te nemen. Met die warmte leek mij dat wel wat. Dus stapten we in de auto, 20 minuutjes rijden en we waren op het strand. We namen een heerlijke duik en waren gelijk goed afgekoeld. Leyla vond het ook heel leuk, al blijft de zee toch spannend voor haar.

Halloween recepten

Maandoverzicht augustus, Maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht augustus, Maand overzicht augustus, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIk werk met mijn recepten altijd graag vooruit. En dat betekent dat ik 2 weken geleden toen het 30 graden was een hele zondag in de keuken stond om Halloween recepten te maken. Ze zijn super goed gelukt en komen dus eind oktober online.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht over augustus te lezen. Als het goed is, komen deze maand onze nieuwe kozijnen én gaan we de open haard afmaken. Daarover waarschijnlijk meer in het volgende maandoverzicht

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close