fbpx

Maandoverzicht april

“Onze appelboom staat prachtig in de bloesem aan het begin van april.”

Maandoverzicht april. Vakantie, organizen, nieuwe recepten maken en lente in de tuin. Je leest er alles over in het maandoverzicht.

Lente

Maandoverzicht april

De lente in de tuin is echt begonnen. Onze appelboom staat prachtig in de bloesem aan het begin van april. En ook de pruim en de perenbomen staan er mooi bij. Nu hopen op een mooie zomer met lekker veel fruit uit eigen tuin.

Lente schoonmaak

Maandoverzicht, Maandoverzicht april, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht april, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht april, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Deze maand was ik 1,5 week vrij en dat betekende ook dat ik lekker ging ‘organizen’. Deze kast was echt een rommeltje. Dus besloot ik bakken en potjes te halen om alles van Organic Happiness lekker bij elkaar te kunnen zetten en netjes te organiseren. En dit was niet de enige kast die eraan moest geloven. Elke dag deed ik een la of een kastje en zonder iets weg te doen, kreeg ik toch ineens veel meer ruimte.

Koelkast

Maandoverzicht, Maandoverzicht april, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht april, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht april, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

En ook de koelkast waar ik niks meer in kwijt kon, moest eraan geloven. Ongelooflijk hoeveel ruimte ik ineens bleek te hebben, puur door het wat slimmer in te delen. Nu is het natuurlijk de kunst om het zo te houden.

Paasbroodjes

Maandoverzicht, Maandoverzicht april, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht april, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht april, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Het was deze maand ook Pasen en ik besloot de rozijnen- notenbroodjes met amandelspijs van mijn eigen blog te maken. Ik was vergeten hoe lekker ze ook alweer waren en we genoten er enorm van.

Nieuwe receptenMaandoverzicht, Maandoverzicht april, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht april, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht april, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Tijdens mijn vakantie heb ik heel wat uren in de keuken doorgebracht. Ik vond alle inspiratie voor nieuwe recepten en maakte 3-4 recepten per dag. Zo leuk om weer lekker mee bezig te zijn. Naast dat ik nieuwe recepten maakte, maakte ik ook een aantal oude recepten opnieuw. Hier maakte ik beter foto’s bij, want die waren wel aan vervanging toe. Hier zie je hoe dat er achter de schermen ongeveer aan toe gaat. 

Recepten uitwerken

Maandoverzicht, Maandoverzicht april, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht april, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht april, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

En met recepten maken en fotograferen, ben je er natuurlijk nog niet. Daarna is het een kwestie van de blog uitwerken, foto’s uitzoeken en eventueel bewerken en de video compleet maken. Ik was dan ook blij dat ik dat een keer ergens anders dan thuis kon doen. Ondanks dat ik soms moeite heb om me te concentreren als het druk om me heen is, ging dat hier heel goed. Op een zaterdagochtend had Jens een afspraak in Veenendaal, ik reed mee en zocht een leuk koffietentje op. Onder het genot van een vegan taartje en een matcha latte, kon ik lekker een paar uurtjes werken.

Bijzondere route Zuid Beveland

Maandoverzicht, Maandoverzicht april, Maand overzicht, Maand overzicht april, Persoonlijk maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht april, Persoonlijk maandoverzicht, Persoonlijk maandoverzicht april, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

We sloten de maand af door de Bijzondere route Zuid Beveland te doen. In totaal was dit een route van 25 adressen met allemaal bijzondere en leuke plekjes. Veelal antiek en brocante, maar ook meer dan dat. Vantevoren had ik al even gekeken welke plekken ik wilde zien en dit was er eentje van. Eén van de paar overgebleven klompenmakerijen in Nederland. Heel mooi om dit ambacht van zo dichtbij te kunnen zien. Verder bezochten we een woonwinkel in een oude molen en nog wat brocante en antiekwinkeltjes. En we sloten de ochtend natuurlijk af met een lekkere lunch.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn maandoverzicht april te lezen.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close