Komkommer aardbeien smoothie


Komkommer aardbeien smoothie, een super healthy smoothie op deze Smoothie Sunday! Komkommer is namelijk heel gezond voor je, niet alleen door het water wat het bevat, maar ook door de vitamines en antioxidanten.
Het is zondag en mijn eerste werkweek na de vakantie zit erop. Ik moet zeggen dat het me best even tegenviel toen maandag de wekker weer ging om 6 uur, pfoe. Maar toen ik eenmaal op mijn werk was, zat ik eigenlijk al vrij snel weer in de flow, wel was ik extra moe vrijdagavond doordat ik weer even in het ritme moest komen, maar na een nachtje goed slapen, kon ik er zaterdag weer tegenaan.En zaterdag was een heerlijke dag, want ik had vrijdag al mijn boodschappen al opgehaald en dus hoefde ik zaterdag niet meer om boodschappen en kon ik op het gemakje opstarten. En dus begon ik met een lekkere ronde met Leyla en nadat ik heel veel excuses had bedacht om niet te gaan sporten, ben ik toch gaan sporten. Ik volg sinds kort de workoutschema’s van de Strakke Buik Bijbel en die zijn goed vol te houden voor mij. Dus ondanks de warmte ging ik aan de slag met burpees, lunges en sit-ups en na 3 sets zat het erop en wat was ik trots dat ik het toch had gedaan. Gisteravond had ik een barbecue met mijn collega’s.Het was super leuk, we hadden allemaal geld ingelegd en bij één collega in de tuin gingen we barbecuen. Het leuke vond ik dat het met collega’s en aanhang was, dus iedereen was met partner en kinderen. Leuk om elkaar zo nog wat beter te leren kennen en ook de partners, zoals je misschien weet ben ik nog maar sinds 1 februari bij deze baan begonnen. Dus ik vind het leuk om mijn collega’s dan ook op een andere manier beter te leren kennen. Al met al hebben we een super gezellige avond gehad en natuurlijk heerlijk gegeten. Moe maar voldaan kwamen we thuis en we doken gelijk ons bed in.

blog, smoothie, smoothie sunday, smoothierecept, gezond recept, gezonde smoothie, makkelijk recept, biologisch, biologische ingrediënten, biologisch eten, biologisch recept, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

En vanochtend mocht ik alweer vroeg aan de bak, of nee dat is ook niet helemaal waar haha. Jens is vandaag jarig en ik wilde hem natuurlijk verrassen met een ontbijtje. Dus ik maakte een heerlijk ontbijtje voor ons samen, zo fijn om samen te ontbijten. Ook gaf ik hem natuurlijk zijn cadeau, tickets voor Imagine Dragons waar we in augustus naartoe gaan. Hij is groot fan en had niemand om mee te gaan en besloot daarom niet te gaan. Voor mij was dat het moment om kaartjes te bestellen zodat we samen konden gaan. Ik heb er nu al zin in!

Verder vieren we zijn verjaardag niet echt, we doen lekker rustig aan en gaan misschien nog even zwemmen met Leyla op het strand. Deze smoothie is trouwens ook perfect voor vandaag, want hij is heerlijk verfrissend door de komkommer die erin zit.


Bereidingstijd: 5 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                  2 smoothies
Bijzondere benodigdheden:

  • ​Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten
1 pruim
100 gram aardbeien
50 gram blauwe bessen
1/2 komkommer
200 milliliter kokosmelk

Hoe maak je het?

Was het fruit goed, als je biologisch fruit gebruikt, kun je de schil eraan laten zitten. Snijd de pruim in kleinere stukjes en verwijder de pit. De komkommer kun je in plakjes snijden en beiden toevoegen aan de blender. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en die aardbeien kun je dan vervolgens samen met de blauwe bessen toevoegen aan de blender. Tot slot voeg je de kokosmelk toe en alle ingrediënten zitten in de blender.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten.

Je kunt nu genieten van deze lekkere verfrissende, biologische smoothie.
blog, smoothie, smoothie sunday, smoothierecept, gezond recept, gezonde smoothie, makkelijk recept, biologisch, biologische ingrediënten, biologisch eten, biologisch recept, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close