fbpx

Kleine frambozengebakjes

“Wat mij betreft gaat liefde door de maag!”

Kleine frambozengebakjes. Deze makkelijke frambozentaartjes zijn perfecte Valentijnsgebakjes, perfecte kleine gebakjes voor bij de koffie.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Valentijnsgebakjes

Valentijnsdag, ik heb er niet zoveel mee. Zoals zoveel mensen vind ik het vooral een heel commercieel feestje. Wel vind ik het altijd leuk om Jens te verrassen met lekker eten. Want wat mij betreft gaat liefde door de maag! En deze feestelijke frambozengebakjes zijn perfect om jouw Valentijn mee te verrassen.

Je kunt ze ook heerlijk als ontbijt of lunch eten.

Recept: Kleine frambozengebakjes

Kleine frambozengebakjes, Valentijn recepten, Valentijn bakken, Valentijn gebakjes, Valentijnsgebakje, Valentijn gebakjes maken, Mini taartjes met frambozen, Kleine taartjes met frambozen, Makkelijke frambozentaartjes met mascarpone, Taart met zanddeegbodem, Kleine frambozen gebakjes, Frambozengebakjes, Recept voor kleine frambozengebakjes, Kleine gebakjes maken, Kleine gebakjes voor bij de koffie, Frambozen mascarpone vulling taart, Frambozen recepten gezond, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Kleine frambozengebakjes, Valentijn recepten, Valentijn bakken, Valentijn gebakjes, Valentijnsgebakje, Valentijn gebakjes maken, Mini taartjes met frambozen, Kleine taartjes met frambozen, Makkelijke frambozentaartjes met mascarpone, Taart met zanddeegbodem, Kleine frambozen gebakjes, Frambozengebakjes, Recept voor kleine frambozengebakjes, Kleine gebakjes maken, Kleine gebakjes voor bij de koffie, Frambozen mascarpone vulling taart, Frambozen recepten gezond, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

100 gram kokosolie
170 gram speltmeel
15 gram havermelk
55 gram kokosbloesemsuiker
166 gram mascarpone
66 gram Griekse yoghurt
1 vanillestokje
200 gram (diepvries) frambozen
50 gram ongezouten pistachenoten

Kleine frambozengebakjes, Valentijn recepten, Valentijn bakken, Valentijn gebakjes, Valentijnsgebakje, Valentijn gebakjes maken, Mini taartjes met frambozen, Kleine taartjes met frambozen, Makkelijke frambozentaartjes met mascarpone, Taart met zanddeegbodem, Kleine frambozen gebakjes, Frambozengebakjes, Recept voor kleine frambozengebakjes, Kleine gebakjes maken, Kleine gebakjes voor bij de koffie, Frambozen mascarpone vulling taart, Frambozen recepten gezond, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de kokosolie langzaam op laag vuur.

Doe het speltmeel in een mengkom (of de kom van je keukenmachine). Voeg daar vervolgens de havermelk en 35 gram van de kokosbloesemsuiker aan toe. Als de kokosolie ook is gesmolten, voeg je die ook toe. Meng het geheel tot een glad deeg.

Kleine frambozengebakjes, Valentijn recepten, Valentijn bakken, Valentijn gebakjes, Valentijnsgebakje, Valentijn gebakjes maken, Mini taartjes met frambozen, Kleine taartjes met frambozen, Makkelijke frambozentaartjes met mascarpone, Taart met zanddeegbodem, Kleine frambozen gebakjes, Frambozengebakjes, Recept voor kleine frambozengebakjes, Kleine gebakjes maken, Kleine gebakjes voor bij de koffie, Frambozen mascarpone vulling taart, Frambozen recepten gezond, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogVet de taartvormpjes in met een beetje kokosolie. Verdeel het deeg over de 4 vormpjes. Druk goed aan en zorg voor opstaande randjes. Prik met een vork gaatjes in de gebakjes, dat voorkomt dat ze opbollen tijdens het bakken.

Bak de bodempjes vervolgens 15 minuten in een voorverwarmde oven.

 

Kleine frambozengebakjes, Valentijn recepten, Valentijn bakken, Valentijn gebakjes, Valentijnsgebakje, Valentijn gebakjes maken, Mini taartjes met frambozen, Kleine taartjes met frambozen, Makkelijke frambozentaartjes met mascarpone, Taart met zanddeegbodem, Kleine frambozen gebakjes, Frambozengebakjes, Recept voor kleine frambozengebakjes, Kleine gebakjes maken, Kleine gebakjes voor bij de koffie, Frambozen mascarpone vulling taart, Frambozen recepten gezond, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogTerwijl de bodempjes bakken in de oven, kun je met de topping aan de slag. Meng hiervoor de mascarpone, Griekse yoghurt, de rest van de kokosbloesemsuiker (20 gram) en de helft van de frambozen (100 gram) in de keukenmachine. Mix tot een gladde, roze topping. 

Laat de taartjes goed afkoelen voordat je de topping erover verdeelt. Top af met de rest van de frambozen en de pistachenootjes.

Je kunt nu van deze kleine frambozentaartjes gaan genieten.

Kleine frambozengebakjes, Valentijn recepten, Valentijn bakken, Valentijn gebakjes, Valentijnsgebakje, Valentijn gebakjes maken, Mini taartjes met frambozen, Kleine taartjes met frambozen, Makkelijke frambozentaartjes met mascarpone, Taart met zanddeegbodem, Kleine frambozen gebakjes, Frambozengebakjes, Recept voor kleine frambozengebakjes, Kleine gebakjes maken, Kleine gebakjes voor bij de koffie, Frambozen mascarpone vulling taart, Frambozen recepten gezond, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Recept-Kleine-frambozengebakjes

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Volg jij Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close