fbpx

Kersen smoothie met ananas

Kersen smoothie met ananas. Een kersen smoothie maken is zo gepiept met dit simpele kersen smoothie recept. Een smoothie met kersen en aardbeien, super gezond.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Een lekker lang weekend waarin ik weer veel gedaan heb en veel inspiratie opgedaan heb. Vrijdag had ik de eerste intake voor mijn coachingprogamma, waarbij ik de eerste 10 mensen gratis ga begeleiden. Dat bracht me ertoe om de pagina weer aan te passen inclusief pdf’s met informatie. Daar ben ik dus veel mee bezig geweest en het resultaat volgt snel.

Daarnaast heb ik de afgelopen weken nog meer geleerd over voeding en ik merk ook dat er zoveel misverstanden zijn dat ik een aantal informatieve E-books wil uitbrengen over onder andere vetten, eiwitten en vezels. Dus ook daar ben ik mee bezig geweest dit weekend. En tussendoor maakte ik ook nog een aantal nieuwe recepten, waaronder deze smoothie met kersen en aardbeien.

Recept: Kersen smoothie met ananas

Kersen smoothie met ananas, kersen smoothie, kersen smoothie maken, kersen smoothie recept, kersen smoothie zelf maken, smoothie kersen aardbeien, smoothie kersen zonder yoghurt, organic happiness, biologisch, smoothierecept, biologische foodblog

Kersen smoothie met ananas, kersen smoothie, kersen smoothie maken, kersen smoothie recept, kersen smoothie zelf maken, smoothie kersen aardbeien, smoothie kersen zonder yoghurt, organic happiness, biologisch, smoothierecept, biologische foodblog

Ingrediënten

150 milliliter kokoswater
100 gram aardbeien
150 gram kersen
1 ananas

Kersen smoothie met ananas, kersen smoothie, kersen smoothie maken, kersen smoothie recept, kersen smoothie zelf maken, smoothie kersen aardbeien, smoothie kersen zonder yoghurt, organic happiness, biologisch, smoothierecept, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Doe allereerst het kokoswater in de blender. Was de aardbeien, ontkroon ze vervolgens en voeg de aardbeien vervolgens ook toe aan de blender.

Kersen smoothie met ananas, kersen smoothie, kersen smoothie maken, kersen smoothie recept, kersen smoothie zelf maken, smoothie kersen aardbeien, smoothie kersen zonder yoghurt, organic happiness, biologisch, smoothierecept, biologische foodblog

Was vervolgens de kersen en ontpit ze, ik heb dat met een mesje gedaan, maar er bestaan ook ontpitters voor. Voeg de kersen toe aan de blender.

Maak vervolgens de ananas schoon, dat gaat makkelijk met een pineapple slicer. Voeg vervolgens ook de ananas stukken toe aan de blender. Blender in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze heerlijke kersen smoothie

Kersen smoothie met ananas, kersen smoothie, kersen smoothie maken, kersen smoothie recept, kersen smoothie zelf maken, smoothie kersen aardbeien, smoothie kersen zonder yoghurt, organic happiness, biologisch, smoothierecept, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close