Kersen smoothie met ananas

Kersen smoothie met ananas

“Een lekker lang weekend waarin ik weer veel gedaan heb en veel inspiratie opgedaan heb.


Kersen smoothie met ananas. Een zoete, zomerse fruit smoothie mét kokos die je super makkelijk en snel maakt.

Een lekker lang weekend waarin ik weer veel gedaan heb en veel inspiratie opgedaan heb. Vrijdag had ik de eerste intake voor mijn coachingprogamma, waarbij ik de eerste 10 mensen gratis ga begeleiden. Dat bracht me ertoe om de pagina weer aan te passen inclusief pdf’s met informatie. Daar ben ik dus veel mee bezig geweest en het resultaat volgt snel.

Daarnaast heb ik de afgelopen weken nog meer geleerd over voeding en ik merk ook dat er zoveel misverstanden zijn dat ik een aantal informatieve E-books wil uitbrengen over onder andere vetten, eiwitten en vezels. Dus ook daar ben ik mee bezig geweest dit weekend. En tussendoor maakte ik ook nog een aantal nieuwe recepten, waaronder deze heerlijke zoete fruit smoothie.


Bereidingstijd: 5 minuten
Blendertijd:      3 minuten
Aantal:                2 smoothies

Bijzondere Benodigdheden:

  • Pineapple Slicer (optioneel)
  • Blender

Knipsel

Ingrediënten

  • 150 milliliter kokoswater
  • 100 gram aardbeien
  • 150 gram kersen
  • 1 ananas

Hoe maak je het?

Doe allereerst het kokoswater in de blender. Was de aardbeien, ontkroon ze vervolgens en voeg de aardbeien vervolgens ook toe aan de blender.

Was vervolgens de kersen en ontpit ze, ik heb dat met een mesje gedaan, maar er bestaan ook ontpitters voor. Voeg de kersen toe aan de blender.

Maak vervolgens de ananas schoon, dat gaat makkelijk met een pineapple slicer. Voeg vervolgens ook de ananas stukken toe aan de blender. Blender in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze heerlijke Zomerse smoothie

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Ben je op zoek naar nog meer gezonde inspiratie? Bestel dan het ‘Lekker in je vel’ E-book met 20 super lekkere en gezonde recepten. En daarnaast informatie over gezonde voeding en tips en tricks om gezonder te gaan eten.

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close