Kaki smoothie met passievrucht


Kaki smoothie met passievrucht. Deze healthy smoothie is heerlijk zoet door al het fruit wat erin zit. En door al dat fruit is dit een super healthy tussendoortje!
Smoothie Sunday, vandaag staat er een lekker rustig dagje op het programma. Afgelopen vrijdag moest ik helaas gewoon werken omdat ik die vrijdag met vorige week had geruild. Ik moet zeggen dat die vrijdagen vrij snel wennen haha, dan heb je nét een wat lekkerder lang weekend. Nu als je de vrijdag moet werken, heb je maar 2 dagen en als je dan één dag al wat gepland hebt, is het zo weer voorbij. Zo ook dit weekend, alhoewel ik gisteren wel een hele leuke dag heb gehad.We begonnen lekker op het gemakje en ik bakte broodjes. Al een tijdje was ik van plan alvast wat voor Pasen te gaan proberen en gisteren was het moment eindelijk daar. Ik maakte heerlijke brunchbroodjes, het recept komt snel online zodat je deze met Pasen kunt uitproberen. Aan het begin van de middag ging ik naar de Schoonheidsspecialiste en daarna had ik met mijn Oma afgesproken. Dit was nog voor mijn verjaardag, inmiddels al weer even geleden, maar doordat het weer toen zo slecht was, hadden we het even uitgesteld.

Ik haalde Oma op gistermiddag en we zijn lekker naar de stad gegaan. We begonnen met een lekkere lunch en kletsen gezellig bij. Daarna gingen we de stad in en mocht ik mijn verjaardagscadeau uitzoeken. Het zijn oorbellen geworden die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje had staan, super blij mee! Zelf had ik nog wat fruit nodig van de Markt en Oma was op zoek naar bloemen. We trotseerden de kou en vonden tulpen. Van Oma kreeg ik ook nog een bosje die super gezellig staan in huis.

blog, smoothie, smoothie sunday, kaki, kiwi, peer, banaan, passievrucht, vegan, vegan smoothie, biologisch, biologisch recept, biologisch ingrediënten, biologische foodblg, foodblog, gezonde recepten, makkelijke recepten, lekker, smoothierecepten, organic happiness

Je kunt het hier niet zo super goed zien, maar ze hebben 2 kleuren. Het staat zo leuk en ik kreeg er helemaal de lentekriebels van haha. Gisteravond heb ik samen met Jens deel 2 van Harry Potter gekeken. We zijn vorige week aan deel 1 begonnen, de laatste keer dat ik die zag was echt al 15 jaar geleden dus super leuk om weer te zien. En ik moet zeggen dat het verslavend werkt haha. Vanochtend trotseerden we de Siberische koud en vertrokken we met Leyla naar het strand om uit te waaien. Maar de wind die daar stond was heel hard en écht heel erg koud, Leyla heeft lekker even kunnen uitwaaien en wij hadden ook zeker een frisse neus haha. Maar ik kan je zeggen dat we al vrij snel weer in de auto zaten. En nu zit ik lekker aan een warme chocolademelk deze blog te schrijven. 

Ik kan me voorstellen dat je met deze kou en temperatuurswisselingen wel een extra vitamineboost kunt gebruiken, deze smoothie is daar dan echt perfect voor. Lees je mee voor het recept?


Bereidingstijd: 5 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                 3 smoothies
Bijzondere benodigdheden:

  • Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten:340 milliliter water
2 bananen
2 kiwi’s
2 peren
4 passievruchten
​1 kaki

Hoe maak je het?Om te beginnen doe je het water in de blender. Voeg hier vervolgens de bananen aan toe. Ik gebruikte wat rijpere bananen, die zijn wat zoeter en gezonder dan de minder rijpe.

Schil de kiwi’s en snijd in kleinere stukken en voeg toe aan de blender. Als je biologische kiwi’s gebruikt, kun je eventueel de schil er ook aan laten zitten. Snijd de peer ook langs het klokhuis in kleinere stukjes en voeg toe aan de blender. Gebruik je geen biologische peer? Schil de peer dan eerst dat is wat gezonder, anders krijg je alle bestrijdingsmiddelen binnen.

Snijd vervolgens de passievruchten door de helft en snijd met een mesje het vruchtvlees eruit. Dat kan ook met een lepeltje trouwens en voeg toe aan de blender. Schil tot slot de kaki en voeg het vruchtvlees ook toe aan de blender.

Alle ingrediënten voor deze healthy smoothie zitten in de blender. Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten tot je een gladde smoothie hebt.

Je kunt nu genieten van deze healthy fruit smoothie!
blog, smoothie, smoothie sunday, kaki, kiwi, peer, banaan, passievrucht, vegan, vegan smoothie, biologisch, biologisch recept, biologisch ingrediënten, biologische foodblg, foodblog, gezonde recepten, makkelijke recepten, lekker, smoothierecepten, organic happiness

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close