fbpx

Healthy Hotspot – Lots and More in Zwolle

 


Healthy Hotspot – Lots & More in Zwolle. Lunchen in Zwolle stad moet je doen bij deze Healthy Hotspot – Lots & More. Begonnen als biologische yoghurtbar en uitgegroeid tot een hele toffe biologische plek om te lunchen hotspot met voor ieder wat wils.
 
Zoals je wellicht al hebt gelezen, ben ik zo’n 2,5 week geleden naar Zwolle geweest in verband met de Biobeurs. Een heel tof evenement waar ontzettend veel merken en bedrijven op afkomen die allemaal iets doen met biologisch. Voor mij dus de perfecte plek om inspiratie op te doen, maar ook om nieuwe merken, producten en bedrijven te leren kennen. En dat is ook zeker hetgeen wat ik daar gedaan heb, maar ik moest de dag natuurlijk wel beginnen met een gezond ontbijt.
Healthy hotspot zwolle, Eettentjes in zwolle, Zwolle lunch blog, Lots and more zwolle, Lunchen zwolle, Lunchen in zwolle stad, Zwolle lunch biologisch, Lekker lunchen zwolle centrum, biologisch, biologische lunch, biologische foodblog, organic happiness
 
Zoals je misschien weet, vind ik het ontzettend leuk om nieuwe, toffe plekjes te ontdekken waar je ook gezond kunt genieten van een ontbijt, lunch of tussendoortje. Als ik in een andere stad ben, ben ik daar ook eigenlijk altijd wel naar op zoek. Niet alleen omdat ik dat super leuk vind, maar ook omdat ik denk dat jij dat leuk vindt. Zelf vind ik het namelijk fijn als ik ergens ga winkelen dat ik weet waar ik lekker en gezond kan eten en als jij me volgt, geldt dat voor jou vast ook. Daarom ‘googelde’ ik “Zwolle lunch biologisch” en kwam ik al vrij snel bij Lots & More uit.
 
Healthy hotspot zwolle, Eettentjes in zwolle, Zwolle lunch blog, Lots and more zwolle, Lunchen zwolle, Lunchen in zwolle stad, Zwolle lunch biologisch, Lekker lunchen zwolle centrum, biologisch, biologische lunch, biologische foodblog, organic happiness
 
Vorig jaar bezocht ik de Biobeurs ook en toen ben ik bij de Gillende Keukenmeiden geweest voor ontbijtje, wat overigens ook echt een aanrader was, maar ik wilde dus wat anders proberen. En na wat research te hebben gedaan, kwam ik dus uit bij Lots & More. Het zit midden in het centrum van Zwolle en het is makkelijk te vinden. Ze zijn begonnen als biologische yoghurtbar met  yoghurt, smoothies en huisgemaakte zoetigheid.
 
Healthy hotspot zwolle, Eettentjes in zwolle, Zwolle lunch blog, Lots and more zwolle, Lunchen zwolle, Lunchen in zwolle stad, Zwolle lunch biologisch, Lekker lunchen zwolle centrum, biologisch, biologische lunch, biologische foodblog, organic happiness
 
Ze kregen de kans om dit verder uit te breiden met onder andere salades, biologische limonades, broodjes en wafels en zo werd Lots & More geboren. Er is voor ieder wat wils bij Lots & More. Zo kun je ook vegan en glutenvrij genieten van heel veel lekkers. Zoals bijvoorbeeld van de bites van SUE, maar ze hebben nog veel meer lekkers. Zo genoot ik van wafels met hangop, granola, honing en blauwe bessen en dat was echt heerlijk!
 
Healthy hotspot zwolle, Eettentjes in zwolle, Zwolle lunch blog, Lots and more zwolle, Lunchen zwolle, Lunchen in zwolle stad, Zwolle lunch biologisch, Lekker lunchen zwolle centrum, biologisch, biologische lunch, biologische foodblog, organic happiness
 
Het moeilijkste is om een keus te maken wat je wilt bestellen, want écht alles ziet er heerlijk uit. Zo hebben ze voor de sporters proteïne shakes, maar als je daar geen zin in hebt, kun je ook kiezen uit smoothies, biologische limonades en diverse lattes. Zelf had ik ook een latte en als je die bestelt, vragen ze ook met welke melk je deze wilt hebben. Vroeger zag je dit nergens, ik vind het heel goed dat we dat steeds meer zien, zodat iedereen kan genieten ook mensen die lactosevrij en/of vegan leven.
 
Healthy hotspot zwolle, Eettentjes in zwolle, Zwolle lunch blog, Lots and more zwolle, Lunchen zwolle, Lunchen in zwolle stad, Zwolle lunch biologisch, Lekker lunchen zwolle centrum, biologisch, biologische lunch, biologische foodblog, organic happiness
 
En als je dan de keuze hebt gemaakt wat je wilt drinken, kun je kiezen voor het eten en ook daarin zijn veel opties. Variërend van wafels tot salades en van smoothiebowls tot belegde broodjes. Waarbij er ook de opties is om je yoghurt of salade helemaal zelf samen te stellen. Je kiest een basis waarbij je ook weer uit veel opties kunt kiezen en vervolgens kun je het hele gerecht zelf samenstellen, ook echt een heel leuk concept. Zelf als ik ergens salade bestel, heb ik het weleens dat er iets in zit wat ik eigenlijk niet zo lekker vindt en dat voorkom je op deze manier, echt heel tof!
 
Healthy hotspot zwolle, Eettentjes in zwolle, Zwolle lunch blog, Lots and more zwolle, Lunchen zwolle, Lunchen in zwolle stad, Zwolle lunch biologisch, Lekker lunchen zwolle centrum, biologisch, biologische lunch, biologische foodblog, organic happiness
 
Ik had eigenlijk gedacht dat het groter zou zijn, maar het is super knus en gezellig bij Lots & More. Juist doordat het niet groot is, krijg je een heerlijk huiskamergevoel en ik hou daar van. Aan het raam staat ook een tafel met een bankje waarop je ook lekker van het uitzicht kunt genieten. Alhoewel het met de sneeuw niet heel druk op straat was toen ik er was.
 
Bij Lots & More gebruiken ze veel biologische producten uit de regio en maken ze gebruik van zoveel mogelijk verse en natuurlijke ingrediënten. En dat spreekt mij enorm aan. Je voelt dat hier met passie voor gezond eten wordt gewerkt en gekookt en dat proef je zeker ook terug in het eten. Ik vind het zo mooi dat er steeds meer van dit soort zaakjes in opkomst zijn, ook zeker om te laten zien dat gezond en biologisch eten helemaal niet suf is, maar juist super lekker!
 
Voor meer informatie kun je terecht op de website van Lots & More
 
Openingstijden:
Maandag:                      10.30 – 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag:  09.30 – 18.00
Zaterdag:                       09.30 – 17.00
Zondag:                          12.00 – 17.00​
 
Je vindt Lots & More aan de Sassenstraat 49 in Zwolle.

 

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
 
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close