Healthy Hotspot – Blender in Haarlem

Healthy Hotspot Blender in Haarlem. Vandaag lees je alles over deze super healthy hotspot in hartje Haarlem
hotspot, healthy hotspot, blog, foodblogger, superfoods, matcha, blender, haarlem, lunch, organic happiness, biologische foodblog, biologisch, organic happiness

Een aantal weken geleden ben ik bij Simon Lévelt in Haarlem uitgenodigd voor een ​rondleiding. En als je dan toch in Haarlem bent, dan bezoek je gelijk een leuke hotspot. Ik had natuurlijk al wat research gedaan en kwam vrij snel uit bij Blender, een restaurant aan de mooie grachten van Haarlem. Het terras zat ook goed vol op deze zonnige vrijdagmiddag, daarom ben ik binnen gaan zitten. 

Ik begon met een matcha latte en eerlijk gezegd had ik nog niet eerder een matcha latte gedronken. Ik vond het heerlijk en ik merkte ook echt de hele dag dat ik meer energie had. De matcha heeft echt dat effect op je, jammer dat het poeder zo duur is!

hotspot, healthy hotspot, blog, foodblogger, superfoods, matcha, blender, haarlem, lunch, organic happiness, biologische foodblog, biologisch, organic happines

Naast de matcha latte moest ik natuurlijk ook wat eten. Ik heb deze onwijs lekkere springrolls gegeten. Ik vond ze echt heerlijk! Ze waren onder andere met mango, veldsla en cashewnoten een echte aanrader!

Voor Blender is de balans tussen gezond en lekker super belangrijk! Ze gebruiken veel superfoods en daarnaast zijn alle dagverse producten vrij van geraffineerde suikers en zo goed als vrij van koolhydraten. Een super gezonde keuze dus voor een lekkere lunch. Ze bieden dus lunch aan bij Blender, maar ook voor een smoothie, een ontbijtje of een wijntje kun je bij Blender terecht. En als je dan gaat voor een lekker taartje bij de koffie dan is die vers gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Alle taarten worden dagelijks vers gemaakt. En ook voor de lunch maakt Blender gebruik van zoveel mogelijk biologische ingrediënten.Zoals gezegd kun je ook voor superfoods bij Blender terecht. Ze hebben hierin een heel breed assortiment. Als je een smoothie of een yoghurtje bestelt, kun je ook aangeven welke superfoods je hieraan wilt toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld voor hennepzaad, bijenpollen of cacaonibs kiezen. En als je zelf niet kunt kiezen, dan helpt het personeel van Blender jou bij je keuze. Ze kunnen je adviseren over de werking van de superfoods en welke het beste bij jou past.

Zoals je kunt lezen, ben ik super enthousiast over deze toffe hotspot in het centrum van Haarlem. Mocht je in de buurt zijn, neem dan zeker eens een kijkje! Je vindt Blender aan de Kleine Houtstraat 138 in Haarlem. Of kijk eens op de website.Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 08.00 – 18.30
Zaterdag en zondag:               09.00 – 18.30

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close