fbpx

Happiness – Wat maakt mij happy?

Happiness – Wat maakt mij happy?

Als de zon begint te schijnen, ben ik in mijn element, ik zie mezelf nog een keer emigreren naar een zonnig land.”

Happiness: Wat maakt mij happy? Mijn blog heet niet voor niets Organic Happiness, dat gaat over gezond genieten en lekker eten. Maar wat maakt mij nog meer happy? Vandaag zet ik de dingen die bij echt happy maken voor je op een rijtje!

Wandelingen in de zon met Leyla en Jens

Happiness, Organic Happiness, blij, waar word ik blij van, maak me blij, blij worden, genieten, happy, biologische foodblog

Als de zon begint te schijnen, ben ik in mijn element, ik zie mezelf nog een keer emigreren naar een zonnig land. En laat Leyla dol zijn op lange wandelingen, als de zon dus schijnt lopen we nog een extra rondje. Of we gaan lekker met z’n drieën naar het strand om te rennen, spelen en zwemmen. Daar wordt ik echt heel blij van!


Verse bloemen in huis

Happiness, Organic Happiness, blij, waar word ik blij van, maak me blij, blij worden, genieten, happy, biologische foodblog

Als het voorjaar aanbreekt, haal ik altijd verse bloemen in huis. Ik word er altijd zo blij van als die gezellige, gekleurde bloemen op tafel staan.


Samen (uitgebreid) ontbijten

Happiness, Organic Happiness, blij, waar word ik blij van, maak me blij, blij worden, genieten, happy, biologische foodblog

Van ontbijten word ik sowieso heel erg happy. Het is tenslotte het eerste moment op de dag waarop je kunt eten en daar kun je volgens mij alleen maar blij van worden. Nóg fijner vind ik het om samen te ontbijten en meestal maak ik er dan gelijk een uitgebreid ontbijt van. Lekker even tijd voor elkaar en samen de dag starten, daar word ik happy van.


Boodschappen doen op de Markt

Happiness, Organic Happiness, blij, waar word ik blij van, maak me blij, blij worden, genieten, happy, biologische foodblog

Zo’n grote groente- en fruitkraam op de markt, alleen daar word ik al happy van. Ik vind het heerlijk om zo mijn boodschappen uit te zoeken, met de seizoenen mee te eten en te zien wat er beschikbaar is. Ook ga ik altijd even langs de kraam waar ze biologische yoghurt en eieren verkopen en dan heb ik het grootste deel van mijn boodschappen alweer in huis. En van zoveel verse groenten en fruit word ik echt heel blij.


Happiness is Me-time

Happiness, Organic Happiness, blij, waar word ik blij van, maak me blij, blij worden, genieten, happy, biologische foodblog

Wellicht weet je ook dat ik hoogsensitief ben en dus behoefte heb aan rust en tijd voor mezelf. Hoe veel ik ook van Jens houd, ik ben af en toe ook echt blij om even alleen thuis te zijn. Dan geniet ik van een heerlijk ontbijtje, lees ik de Happinez en drink ik er een smoothie bij. Even tijd om tot rust en tot mezelf te komen, heerlijk! Daar word ik happy van!


Natuurlijk is er nog veel meer waar ik happy van word, zoals schone was en daarme lege wasmanden, een schone keuken nadat ik daar heel veel gebakken heb, yoga in de ochtend, meditaties in de avond, latte macchiato’s, nieuwe gezonde hotspots ontdekken, reizen, citytrips, bloesem, een weekend thuis op de bank in mijn joggingpak, veel te veel om hier allemaal te delen. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien waar ik blij van word. Waar word jij blij van?


 
Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close