fbpx

Frambozen smoothie met meloen

Frambozen smoothie met meloen. Deze frambozen smoothie zonder banaan is lekker verfrissend én zoet door de combinatie van fruit en yoghurt.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Weekend

Vrijdag was de eerste dag van mijn weekend en ik had een heerlijke dag. Ik begon lekker op het gemakje met yoga, mediteren en met het opruimen van het huis. Een heerlijk rustgevend werkje vind ik altijd, met name als het klaar is dan geniet ik er enorm van! En terwijl ik allemaal leuke dingen aan het doen was, waar ik blij van werd, bedacht ik ook dat ik ‘s middags geen zin had om achter de laptop te kruipen. Ik wilde lekker de keuken in en dat besloot ik dan ook te doen.

Ik ging eerst nog even een ‘challenge’ aan met mezelf, want ik had van een collega 1 euro contant gekregen (omdat ik voor haar een tros bananen had meegenomen) en wandelde naar het stalletje bij ons in de polder. Omdat ik verder nooit contant geld heb, wilde ik kijken wat het meeste was wat ik kon kopen voor dat bedrag en dat bleken 4 flinke perziken te zijn. Leuk, want dat gaf me gelijk weer inspiratie om mee aan de slag te gaan. Ik maakte er onder andere een ontzettend lekkere cake mee, die snel online komt! En deze smoothie natuurlijk.

Verder maakte ik dus een heerlijke cake, ‘borrelnootjes’ van kikkererwten en heb ik voor het eerst zelf gnocchi gemaakt. Het was een werkje, maar het zeker waard!

Recept: Frambozen smoothie met meloen

frambozen smoothie met meloen, frambozen smoothie zonder banaan, smoothie maken met yoghurt, frambozensmoothie, frambozen smoothie, biologisch, biologische foodblog, smoothierecept, organic happiness

frambozen smoothie met meloen, frambozen smoothie zonder banaan, smoothie maken met yoghurt, frambozensmoothie, frambozen smoothie, biologisch, biologische foodblog, smoothierecept, organic happiness

Ingrediënten

2 nectarines
2 grote perziken
25 gram frambozen
1/2 galia meloen
50 gram Griekse Yoghurt

frambozen smoothie met meloen, frambozen smoothie zonder banaan, smoothie maken met yoghurt, frambozensmoothie, frambozen smoothie, biologisch, biologische foodblog, smoothierecept, organic happiness

Hoe maak je het?

Schil allereerst zowel de nectarines als de perziken. Snijd ze vervolgens zo dicht mogelijk langs de pit en doe het vruchtvlees in de blender.

Voeg de frambozen, nadat je ze gewassen hebt ook toe aan de blender.

frambozen smoothie met meloen, frambozen smoothie zonder banaan, smoothie maken met yoghurt, frambozensmoothie, frambozen smoothie, biologisch, biologische foodblog, smoothierecept, organic happiness

Je hebt een halve meloen nodig voor dit recept, de andere helft kun je een andere keer gebruiken of zo opeten. Verwijder eerst de pitjes, dit kun je met een mes of lepel doen.

Snijd vervolgens het vruchtvlees zo dicht mogelijk langs de schil en voeg toe aan de blender. Tot slot voeg je ook de Griekse yoghurt toe aan de blender. Mix het geheel in ongeveer  2 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze heerlijke friszoete smoothie!

frambozen smoothie met meloen, frambozen smoothie zonder banaan, smoothie maken met yoghurt, frambozensmoothie, frambozen smoothie, biologisch, biologische foodblog, smoothierecept, organic happiness
Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close