fbpx

Frambozen kokos smoothie

Frambozen kokos smoothie. Deze coconut smoothie met frambozen maak je lekker met kokosyoghurt en mango. Een lekkere verfrissende framboos kokos smoothie.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Pasen

En dan is het zondag 1 april, Eerste Paasdag. Ik las ergens dat Pasen de tweede Kerst is. Mensen pakken ook met Pasen meer en meer uit met niet alleen ontbijten en brunchen, maar ook met avondeten. Er wordt veel met familie gevierd en ook veel gegourmet. En tussen al dat ongezonde eten door is zo’n healthy smoothie natuurlijk wel welkom! Zelf doen we eigenlijk niet veel met Pasen, Jens had gisteravond een verjaardag dus vandaag hebben we een lekkere Lazy Sunday samen. Ik maak een simpele courgetti pasta met pesto en tomaatjes en we kijken straks even of we nog naar een autobeurs in Amsterdam gaan of dat we lekker op de bank een film gaan kijken.
 

Me-time

Morgen tweede Paasdag is natuurlijk dé dag om naar de woonboulevard te gaan en laat Jens daar nu net werken haha, voor hem een werkdag dus. Voor mij een lekker relaxdagje waarin ik lekker de keuken induik en een lange wandeling met Leyla maak langs het water. Voor ons dus lekkere rustige Paasdagen en eerlijk gezegd vind ik dat heerlijk en mogen de Kerstdagen van mij hetzelfde zijn haha. Ik hou veel van mijn familie en schoonfamilie, maar van mij hoeft het allemaal niet zo verplicht op die dagen neer te komen. Mijn ouders komen toevallig volgende week zaterdag eten en vorige week hebben we bij mijn schoonouders gegeten. Dat spontane vind ik veel leuker dan verplicht op een feestdag naar (schoon)familie toegaan, omdat het Pasen of Kerst is haha. Wat mij betreft dus perfecte Paasdagen lekker op het gemakje. Hoe zien jouw Paasdagen eruit?

Recept: Frambozen kokos smoothie

Frambozen kokos smoothie, Framboos kokos smoothie, Verfrissende framboos kokos smoothie, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie gezond, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie zonder banaan, Coconut smoothie met frambozen, Mangosmoothie met kokos, Organic Happiness, Biologische Foodblog

Frambozen kokos smoothie, Framboos kokos smoothie, Verfrissende framboos kokos smoothie, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie gezond, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie zonder banaan, Coconut smoothie met frambozen, Mangosmoothie met kokos, Organic Happiness, Biologische Foodblog

Ingrediënten


100 gram (gesneden) mango
90 gram frambozen
200 milliliter kokosyoghurt
150 milliliter water

Frambozen kokos smoothie, Framboos kokos smoothie, Verfrissende framboos kokos smoothie, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie gezond, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie zonder banaan, Coconut smoothie met frambozen, Mangosmoothie met kokos, Organic Happiness, Biologische Foodblog

Hoe maak je het?

Als je de mango nog niet gesneden hebt, schil deze dan en snijd in kleinere stukjes. Doe deze vervolgens in de blender. Voeg hier ook de frambozen, de kokosyoghurt en het water aan toe.

Blender het geheel voor ongeveer 2 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze lactosevrije, zoete smoothie!

Frambozen kokos smoothie, Framboos kokos smoothie, Verfrissende framboos kokos smoothie, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie gezond, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie zonder banaan, Coconut smoothie met frambozen, Mangosmoothie met kokos, Organic Happiness, Biologische Foodblog
Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close