Eetdagboek – Tussendoortjes in november


Eetdagboek: tussendoortjes in november. In dit eetdagboek neem ik je mee naar mijn tussendoortjes van de afgelopen maand.Op een werkdag staat mijn wekker om 06.00 uur en het eerste wat ik doe, is eten haha. Ik ga dan werken en rond 10.00 uur heb ik mijn eerste tussendoortje. Vaak is dit fruit (appel of een banaan meestal) of fruit in de vorm van een smoothie, waar ik gerust een halve ochtend mee kan doen. Rond half 12/12 uur ga ik lunchen, meestal lunch ik achter mijn bureau zodat ik in mijn pauze een rondje kan wandelen in het bos. Dan neem ik rond half 4 nog een laatste tussendoortje, dat is vaak een wat meer vullend tussendoortje, bijvoorbeeld een plakje bananenbrood of een NAKD reep. En oké ‘s avonds na het eten snack ik ook nog weleens haha, meestal is dat een crackertje met pindakaas zo lekker!

blog, eetdagboek, dagboek, persoonlijk, tussendoortjes, snacks, nakd, reep, taart, gezond, recepten, persoonlijke blog, lekker, organic happiness, biologische foodblog

Zoals ik al zei, is het ochtend tussendoortje vaak fruit. Ik ben echt dol op de super smoothies van Innocent. De smaken zijn echt heel lekker en je krijgt er echt even een boost van! Ook maak ik regelmatig zelf een smoothie die ik meeneem. Of ik neem de Smoothie Sunday smoothie op maandag lekker mee haha.

blog, eetdagboek, dagboek, persoonlijk, tussendoortjes, snacks, nakd, reep, taart, gezond, recepten, persoonlijke blog, lekker, organic happiness, biologische foodblog

De verse sapjes van Albert Heijn doen het overigens ook erg goed. Als ik in het weekend (veel) heb gebakken, dan vries ik daarvan vaak een groot deel in. We krijgen nu eenmaal geen hele appeltaart op in een weekend met z’n tweetjes. En zolang blijft het allemaal niet goed. Dus dat is echt een uitvinding. Het andere voordeel daarvan is dat ik dan op een gewone woensdagochtend kan genieten van een stukje appeltaart. En dat is natuurlijk wel een hele fijne bijkomstigheid haha.

blog, eetdagboek, dagboek, persoonlijk, tussendoortjes, snacks, nakd, reep, taart, gezond, recepten, persoonlijke blog, lekker, organic happiness, biologische foodblog

En over taartjes gesproken, ik genoot van nog meer taartjes deze maand. En nog allemaal gezond ook. Zo genoot ik eerst bij LOES van een appel/notentaart. En deze was echt mega lekker.

blog, eetdagboek, dagboek, persoonlijk, tussendoortjes, snacks, nakd, reep, taart, gezond, recepten, persoonlijke blog, lekker, organic happiness, biologische foodblog

Het afgelopen weekend genoot ik weer van een taartje, dit keer een avocado/citrustaartje met een bodem van dadels en noten ook echt een heerlijk taartje bij Taart en Tafel

blog, eetdagboek, dagboek, persoonlijk, tussendoortjes, snacks, nakd, reep, taart, gezond, recepten, persoonlijke blog, lekker, organic happiness, biologische foodblog

Een ander echt favoriet tussendoortje als ik te weinig tijd heb om zelf te bakken, zijn de repen van NAKD. Deze zijn helemaal natuurlijk zonder toevoegingen, zoals bijvoorbeeld deze dadels/cashewrepen. Die bestaan voor 49% uit cashewnoten en voor 51% uit dadels en verder niks. Zo lekker voor een echte energieboost en nog gezond ook!

blog, eetdagboek, dagboek, persoonlijk, tussendoortjes, snacks, nakd, reep, taart, gezond, recepten, persoonlijke blog, lekker, organic happiness, biologische foodblog

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn eetdagboek te lezen. Wat is jouw favoriete tussendoortje?

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close