fbpx

Eetdagboek – tussendoortjes in april


Eetdagboek – tussendoortjes in april. Deze maand stond in het teken van energy balls. Ik vond aan het begin van de maand een recept van deze matcha energy balls en die heb ik heel veel gegeten deze maand, want wat zijn ze lekker. Ik heb mijn eigen draai aan het recept gegeven en dat recept komt binnenkort online.

Eetdagboek, Eetdagboek tussendoortjes, Eetdagboek tussendoortjes april, Eetdagboek april, Eetdagboek snacks, Eetdagboek snacks april, Persoonlijk eetdagboek, Tussendoortjes inspiratie, Gezonde snacks, Gezonde tussendoortjes, Snackinspiratie, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

A smoothie a day ….

Ook probeerde ik mijn gewoonte van een smoothie elke dag weer wat in ere te herstellen. Dat lukt zeker niet elke dag, maar af en toe genoot ik toch weer van die lekkere smoothie of van een zelfgemaakte lekkere fruitsalade. Dat is toch wel het fijne dat het weer voorjaar wordt, dan komt er weer meer vers fruit en daar ben ik zo dol op!
Eetdagboek, Eetdagboek tussendoortjes, Eetdagboek tussendoortjes april, Eetdagboek april, Eetdagboek snacks, Eetdagboek snacks april, Persoonlijk eetdagboek, Tussendoortjes inspiratie, Gezonde snacks, Gezonde tussendoortjes, Snackinspiratie, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Aardbeientaartjes

Met die verse aardbeien maakte ik ook taartjes met een havermout/dadelbodem. Ik vond het recept bij Focus on Foodies en maakte ze gelijk. Het enige nadeel is dat je ze in de vriezer moet bewaren, moet laten ontdooien en dan kun je ze eten. Maar als ze nog stevig zijn, zijn ze nog bevroren en veel te koud om te eten. Laat je ze nog wat langer staan dan is de bovenkant al helemaal gesmolten en wordt het een zooitje. Het ziet er dus heerlijk uit alleen het eet echt niet handig haha. Maar als het heel warm is en je ze nog een beetje bevoreren eet, denk ik wel dat het heel lekker is.
Eetdagboek, Eetdagboek tussendoortjes, Eetdagboek tussendoortjes april, Eetdagboek april, Eetdagboek snacks, Eetdagboek snacks april, Persoonlijk eetdagboek, Tussendoortjes inspiratie, Gezonde snacks, Gezonde tussendoortjes, Snackinspiratie, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog
Ook kletste ik gezellig bij met een vriendin en oud collega. We genoten bij Café Helene in Bergen op Zoom van een healthy apple crumble mét healthy slagroom. En dat maakt dat ik er nog meer van genoten heb, zo heerlijk!
Eetdagboek, Eetdagboek tussendoortjes, Eetdagboek tussendoortjes april, Eetdagboek april, Eetdagboek snacks, Eetdagboek snacks april, Persoonlijk eetdagboek, Tussendoortjes inspiratie, Gezonde snacks, Gezonde tussendoortjes, Snackinspiratie, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Loempia

De maand sloot ik af met een wat ongezonder tussendoortje. Ik was aan het werk en ging met pauze naar de markt, waar ook een loempiakraam stond. Nadat ik mijn biologische eitjes en kaas had gehaald, liep ik langs die kraam. Ik twijfelde even om een loempia te halen, maar deed het niet. Toen ik terug op kantoor kwam, was mijn baas naar die kraam gegaan om iedereen op een loempia te trakteren omdat hij die dag met vakantie zou gaan haha. Dus alsnog een loempia met zoetzure saus. En eerlijk gezegd was dat ook wel heel erg lekker.

Eetdagboek, Eetdagboek tussendoortjes, Eetdagboek tussendoortjes april, Eetdagboek april, Eetdagboek snacks, Eetdagboek snacks april, Persoonlijk eetdagboek, Tussendoortjes inspiratie, Gezonde snacks, Gezonde tussendoortjes, Snackinspiratie, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog
Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen, ik had niet zoveel inspiratie om zelf tussendoortjes te maken afgelopen maand. Voor volgende maand staat dit zeker wel weer op de planning. Ik deed wel een poging tot het bakken van chocolade/notenkoekjes, maar het werden meer een soort broodjes haha. Ze smaakten wel lekker hoor, maar meer naar een broodje dan naar een koekje en zo zagen ze er ook uit. Dus ook het verbeteren van dat recept staat op de planning voor de komende maand.
Eetdagboek, Eetdagboek tussendoortjes, Eetdagboek tussendoortjes april, Eetdagboek april, Eetdagboek snacks, Eetdagboek snacks april, Persoonlijk eetdagboek, Tussendoortjes inspiratie, Gezonde snacks, Gezonde tussendoortjes, Snackinspiratie, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close