fbpx

Eetdagboek september

“Het voordeel hiervan is dat je het super makkelijk kunt invriezen en zo altijd een gezonde lunch in de vriezer hebt staan. “

Eetdagboek september. Deze maand ging ik lekker veel uit eten, maar ik maakte zelf ook veel lekkere en nieuwe recepten.

Uit eten aan het strand

Eetdagboek september, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde voeding, Persoonlijk eetdagboek, recepten, gezonde recepten, biologische foodblog, biologisch, Organic Happiness

Eén van de eerste zondagen in september was het nog super warm! Een heerlijke zomerdag, ik moest ‘s middags een tenniswedstrijd spelen en het was bloedheet. Daarna zijn we lekker naar het strand gegaan om daar een hapje te eten. Ik genoot van deze vegan burger, super lekker!

Tomatensoep

Eetdagboek september, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde voeding, Persoonlijk eetdagboek, recepten, gezonde recepten, biologische foodblog, biologisch, Organic Happiness

Als het weer wat kouder of een beetje herfstig wordt, eet ik graag een lekkere soep. Van onze overburen kregen we heel veel tomaten en dus maakte ik pannen vol tomatensoep. Het voordeel hiervan is dat je het super makkelijk kunt invriezen en zo altijd een gezonde lunch in de vriezer hebt staan. Ik gebruikte dit heerlijke recept voor deze tomatensoep.

Appel-perentaart

Eetdagboek september, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde voeding, Persoonlijk eetdagboek, recepten, gezonde recepten, biologische foodblog, biologisch, Organic Happiness

Op een regenachtige zondagmiddag ging ik ook even de tuin in om peren en appels te plukken. Daar besloot ik gelijk deze heerlijke taart mee te maken. En doordat hij lekker voedzaam is, eet ik hem ook vaak als ontbijt. Heerlijk met een beetje (plantaardige) yoghurt. Ik heb dit recept als basis gebruikt.

Samen uit eten

Eetdagboek september, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde voeding, Persoonlijk eetdagboek, recepten, gezonde recepten, biologische foodblog, biologisch, Organic Happiness

Op maandag waren we vrij omdat ons nieuwe kozijn geplaatst werd. Jens zei ineens dat hij de dag ervoor toen hij op de voetbal was het idee had om samen uit eten te gaan. Uiteindelijk was het zo gezellig op de voetbal dat het er die dag niet van kwam. Ik vond toch dat hij mij een beetje blij gemaakt had met een dode mus haha en daarom besloten we maandag alsnog samen uit eten te gaan. Ik ging voor deze heerlijke kipsaté. Dezelfde week gingen we ook nog een keer met allebei onze zusjes en hun vriendjes uit eten, alleen ben ik daar vergeten foto’s van te maken. Ik had toen een heerlijke lamsrack.

Nieuw recept

Eetdagboek september, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde voeding, Persoonlijk eetdagboek, recepten, gezonde recepten, biologische foodblog, biologisch, Organic Happiness

In de Allerhande vond ik een heerlijk nieuw pastarecept wat ik besloot te maken. Dat pakte super goed uit. Het was deze tagliatelle met kipgehakt, pesto en courgettes. Echt een aanrader, super gezond én heel lekker. 

Zondag ontbijt

Eetdagboek september, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde voeding, Persoonlijk eetdagboek, recepten, gezonde recepten, biologische foodblog, biologisch, Organic Happiness

Op zondag vind ik het lekker om soms iets uitgebreider te ontbijten. Vaak bak ik zelf een croissantje af en combineer ik dat met yoghurt met wat fruit en granola. Zo heb ik een goede gezonde combinatie te pakken, die ook nog eens heel lekker is.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek van september te lezen. 

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close