fbpx

Eetdagboek/persoonlijk maandoverzicht

Eetdagboek/persoonlijk maandoverzicht

“Net als trouwens deze pompoen kokossoep, die maakte ik toen het 30 graden was.”


Eetdagboek/persoonlijk maandoverzicht. Coaching, feestjes en soepjes. Het kwam allemaal voorbij en ik combineer het in mijn eetdagboek/persoonlijk maandoverzicht.

Coaching

Deze maand was ik namelijk ontzettend druk met het coachen van mensen. Ik wil al een tijdje mensen coachen en begeleiden om gezonder te gaan eten, maar vond het super spannend om te beginnen. Ik twijfelde of het wel een succes zou worden en daarom besloot ik gratis te beginnen. Door de eerste 10 mensen gratis te helpen, zou mijn zelfvertrouwen een boost krijgen. Daardoor weet ik ook beter wat wel en niet werkt.

En het blijkt dat veel mensen hier behoefte aan hebben. Ik kreeg veel (soms ook heftige) berichtjes van mensen die graag gratis door mij gecoacht wilden worden. En daar ben ik mee gestart. Aan de hand van eetdagboekjes maakte ik persoonlijke voedingsadviezen en weekmenu’s. Ontzettend leuk om te doen en zeker als je de waardering ervoor terugkrijgt. Het kost alleen ook wel heel veel tijd. Dus in de weekenden ben ik daar super veel mee bezig geweest!

Op mijn werk gingen we op vrijdagmiddag spontaan op kosten van de baas lunchen. Zo spontaan en gezellig dat ik vergat een foto te maken van de heerlijke tosti met een soort chili mayonaise die ik had!

Bijkletsen met mama

Op mijn vrije vrijdag dronk ik met mijn moeder gezellig koffie in de stad. Lekker bijkletsen en genieten van een taartje, want zo vaak zien we elkaar niet! Het is maar 20 minuutjes rijden, maar toch zie je elkaar dan minder vaak. Ik dronk zelf trouwens een matcha, mijn lievelings!

We zaten bij Expresszo in Middelburg en deelden dit heerlijke notentaartje. Natuurlijk doken we ook de stad nog even in en kocht ik van allerlei lekkers bij de Holland & Barret!

Lekker lunchen

Met wat leftovers maakte ik deze mega lekkere lunch. Maiswafels met zelfgemaakte hummus, cherrytomaatjes en rucola. Het was een improvisatie van wat nog in de koelkast lag, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Net als trouwens deze pompoen kokossoep, die maakte ik toen het 30 graden was. Toen was het iets minder geslaagd. Toen het de dag erna minder warm was, was hij heerlijk als lunch!

Vorige week tot slot was nog een hoogtepuntje, de Mosselfeesten in Jens zijn geboortedorp. Vaak zie ik een beetje op tegen die feestjes. Ten eerste omdat ik niet echt een party animal ben. En ten tweede omdat iedereen dronken is en ik Jens altijd naar huis moet slepen. Maar deze keer had ik wel zin in een feestje en ondanks dat ik de BOB was en alleen water heb gedronken, heb ik het enorm naar mijn zin gehad. De hele avond was ik volledig in het moment aan het genieten, zingen, dansen en lol maken met mijn zusje, schoonzusje en vriendin. Jens kwam ik ook af en toe nog tegen haha, maar die staat altijd overal en nergens te kletsen.

En het grote voordeel van de hele avond op water, is dat je de volgende dag zo fris bent als een hoentje. En dat konden we van Jens dan weer niet zeggen haha. 

Ik hoop dat je het leuk vond om dit gecombineerde maandoverzicht/eetdagboek te lezen!

Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close