fbpx

Eetdagboek oktober

Eetdagboek Oktober

“En dat is nog maar de eerste week van november.”


Eetdagboek oktober, in dit eetdagboek neem ik je mee langs Aziatisch, High Tea, Tapas en mijn eigen verzonnen creaties die ook heel goed bevielen.

Lunchen bij Jells

Ik schreef er in mijn maandoverzicht ook al over, omdat het zo’n gezellige en spontane lunch was. Maar bij Jells genoot ik dus van dit schattige gerechtje. Eigenlijk een ontbijtgerecht, maar ik had zin in yoghurt en granola en dus bij uitzondering kon ik het als lunch krijgen. Mét als aanvulling verse aardbeien, ik dronk er een chai latte bij en moet zeggen dat dat de beste is die ik tot nu toe gedronken heb.

Overwerken

Op mijn werk stond een ‘belavond’ gepland en dat betekende overwerken tot 20.00 uur. Maar dan moet er natuurlijk ook gegeten worden, waar ik normaal vaak zorg dat ik zelf eten meeneem, besloot ik nu mee te doen met mijn collega’s. We bestelden een wokschotel, die van mij was met nasi, rundvlees, zoet-zuresaus en groenten. Veel te veel voor mij alleen, maar wel super lekker én nog redelijk gezond ook!

eetdagboek, persoonlijke blog, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk, lunch, avondeten, diner, ontbijt, inspiratie, foodblog, biologisch, biologische foodblog, organic happiness

Luxe Lunch

Onze schoonmaakster op het werk heeft als traditie één keer per jaar voor ons te koken. Ze is Irakees en dat slaan we dus niet af, want het is zo ontzettend lekker. Vorig jaar hadden we super malse kipkluifjes met rijst. Dit jaar wederom rijst (met kruiden en rozijnen), kip, groenten en een heerlijk soort pakketjes met vlees. Perfecte lunch om de dag mee door te komen.

eetdagboek, persoonlijke blog, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk, lunch, avondeten, diner, ontbijt, inspiratie, foodblog, biologisch, biologische foodblog, organic happiness

Appel toast

Een tijdje geleden maakte ik appel toast met pindakaas en het is één van mijn favorieten geworden. Ik maakte hem pas op een broodje, omdat we die nog hadden liggen. Heerlijk met een verse jus erbij en ik had een super lekkere en simpele lunch klaar.

eetdagboek, persoonlijke blog, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk, lunch, avondeten, diner, ontbijt, inspiratie, foodblog, biologisch, biologische foodblog, organic happiness

Tapas eten

Ik at deze maand vrij veel buiten de deur, want we namen ook nog afscheid van een collega. Ze heeft een andere baan en dus aten we als afscheid bij het Zusje. Daar kun je een avond lang allemaal tapas gerechtjes bestellen en dat beviel goed. Het was ten eerste ontzettend gezellig, maar ook erg lekker. Ik at onder andere een pasteitje met bospaddenstoelen ragout, tortellini van pompoen en salie en risotto met een gepocheerd eitje. Het was echt ontzettend lekker, omdat ik zelf niet zo’n grote eter ben, zijn dit soort concepten voor mij echt een uitvinding. Je zit niet gelijk super vol en kunt kiezen voor wat je lekker vindt in kleine porties.

eetdagboek, persoonlijke blog, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk, lunch, avondeten, diner, ontbijt, inspiratie, foodblog, biologisch, biologische foodblog, organic happiness

Al met al dus een heerlijke maand waarin ik lekker en veel gegeten heb haha. De komende maand eet ik ook weer regelmatig buiten de deur, zo lunchte ik afgelopen zaterdag al heerlijk in Breda. Gisteravond at ik ook al buiten de deur vanwege een voorlichtingsavond waar ik op stond en morgen hebben we feest van mijn werk inclusief walking dinner. En dat is nog maar de eerste week van november. Ik ben benieuwd wat me verder nog allemaal te wachten staat op het gebied van eten!

Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close