fbpx

Eetdagboek mei

“Zo maakte ik vorige week op 1 dag 5 nieuwe recepten.”

Eetdagboek mei. Ik ging uit eten, genoot van heel veel aardbeientaartjes en stond heel veel in de keuken voor nieuwe recepten.

Uit eten met collega’s

Eetdagboek mei, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Voor mijn gevoel is het al veel langer geleden, maar begin mei gingen we met de collega’s gezellig uit eten. Helaas kon niet iedereen erbij zijn, maar het was een super gezellige avond. Ik besloot voor deze jackfruit burger met zoete aardappelfrietjes te gaan. Vooral ook omdat ik nieuwsgierig was hoe die smaakt, want bij mij smaakt jackfruit vaak nog heel zoet. Maar ik denk dat heel veel kruiden de oplossing is. Echt een aanrader.

Overwerken

Eetdagboek mei, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischHet was een drukke maand op mijn werk met onder andere evenementen en ‘s avonds overwerken. En daar hoort natuurlijk een lekkere maaltijd bij. Ik ging voor deze heerlijke pokébowl met gefrituurde kipstukjes. Verder zat er rijst, mais, edamame boontjes, wakame en wortel in.

Chocoladetaartjes

Eetdagboek mei, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischIk stond heel veel in de keuken deze maand om nieuwe recepten voor Organic Happiness te maken. Zo maakte ik vorige week op 1 dag 5 nieuwe recepten. Eén van de recepten die ik eerder deze maand al maakte, komt vrijdag online. Gezonde vegan chocoladetaartjes met vers fruit. De restjes at ik de volgende ochtend als ontbijt.

Favoriet receptje

Eetdagboek mei, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischSoms houd ik er ook van om het lekker simpel te houden ‘s avonds. Hier een favorietje van de afgelopen maand. Aardappeltjes uit de oven met een kip cordonbleu. Daarbij roerbakte ik sperziebonen met wat sojasaus, uitjes en pinda’s. Mega lekker en heel simpel om te maken.

Aardbeientaartjes

Eetdagboek mei, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischIk maakte ook verschillende variaties aardbeientaartjes. De ene was met room en mascarpone en de ander ‘kaal’, beiden heel lekker. Alle recepten komen in de komende tijd online.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn eetdagboek over mei te lezen en dat je er zelf misschien ook wat inspiratie uit hebt kunnen halen.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close