Eetdagboek maart. Deze maand at ik lekker veel buiten de deur en genoot ik van de zon. In dit eetdagboek neem ik je mee door mijn eetmaand.
Soep met naanbrood

De maand begon niet zo positief, want we zaten allebei met corona thuis helaas. Echt veel puf om te koken, had ik dus niet. En zin om te eten eigenlijk ook niet.
Een soepje vind ik dan altijd een goed idee en een makkelijke manier om lekker wat groente binnen te krijgen. Ik combineerde het met een naanbrood met pesto, mozzarella en gegrilde courgette, super lekker!
Lunchen op het terras

Toen ik weer lekker opgeknapt was, mocht ik weer op kantoor werken. En de tweede dag dat ik weer op kantoor werkte, was het de eerste lentedag. Super mooi weer dus en dus zijn we met de collega’s lekker op het terras in de zon gaan lunchen. Ik ging voor dit heerlijke broodje met pikante kip.
Bijkletsen met mama

Om de week ben ik vrij op vrijdag en dan plan ik mijn afspraken in. Zo moest ik naar de schoonheidsspecialiste en die zit nog steeds in Middelburg. Dat probeer ik dan altijd te combineren met een bezoekje aan Oma. En als dat niet lukt, spreek ik vaak met mijn moeder af. Zo ook dit keer, we gingen naar Het Koffiepand. Echt een aanrader, sowieso qua sfeer maar zeker ook qua menu. Ik had een lekkere matcha latte met een sinaasappel kwarktaart. Mijn moeder ging voor de yoghurt bosvruchten taart. Allebei super lekker en we zaten er zo vol van dat we niet meer hoefden te lunchen haha.
Taart bakken

Halverwege de maand begon ik me weer helemaal mezelf te voelen. Ik bleef toch nog best even verkouden en moe na de corona. Maar toen ik me in het weekend eindelijk weer mezelf voelde, dook ik gelijk de keuken in. Ik had veel diepvriesfruit in de vriezer liggen en wilde een taart bakken. Ik kwam dit heerlijke recept tegen van Oh My Pie. Daar ging ik mee aan de slag en dat pakte super goed uit! De taart is ook heerlijk als ontbijt heb ik ontdekt haha.
Uit eten met mijn schoonzusje

Mijn schoonzusje (Jens z’n zusje) was begin maart jarig. We zouden bij mijn schoonouders gaan gourmetten voor haar verjaardag en gelijk haar nieuwe vriend ontmoeten. Helaas waren wij op dat moment geveld door de corona en moeten we dat nog inhalen. Een week later ging ze uit eten met haar vriend, voorafgaand aan een feestje en ze had ons gevraagd om mee te gaan. Na super lang niet meer uit eten te zijn geweest, zei ik direct ja. Helaas was Jens nog niet fit genoeg om mee te gaan, maar desondanks heb ik een hele gezellige avond gehad. En natuurlijk heerlijk gegeten. Ik ging voor deze lamsrack en had als voorgerecht een gerookte carpaccio, ook heel erg lekker.
Verjaardagsetentje

Eind februari was ik zelf jarig en ik had mijn ouders en zusje uitgenodigd om te komen eten. De eerste datum dat iedereen kon, was pas eind maart. Maar ondanks dat was het zeker niet minder gezellig. Ook mijn zusje heeft een nieuwe vriend en zo ontmoette ik ineens in een week tijd 2 nieuwe zwagers, super leuk! Ik besloot het mezelf zeker niet te moeilijk te maken en voor hapjes en tapas te gaan. Omdat ik nooit te weinig wil hebben, sloeg ik flink in en we hebben er enorm van genoten. Op de foto zie je en deel van de restjes die we over hadden, hier aten Jens en ik nog een keer van met zijn tweeën. En in de vriezer lag nog meer wat we afgelopen weekend lekker hebben opgegeten.
Ik hoop dat je het leuk vond om dit afwisselende eetdagboek van maart te lezen.
Volg je ons ook al op Social Media?

Michelle
Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.