fbpx

Eetdagboek/Maandoverzicht maart

Eetdagboek/maandoverzicht maart

“Eerlijk gezegd kom ik best wel tot rust en ondanks dat het een gekke tijd is, vind ik het persoonlijk heerlijk om zoveel tijd voor mezelf te hebben.


Eetdagboek/maandoverzicht maart. Een bijzondere maand waarin we zoveel mogelijk thuis bleven, dus combineerde ik mijn eetdagboek en maandoverzicht.

Lunchen met mama

Nét voordat alle horeca op slot ging en het allemaal veel serieuzer bleek te zijn dan we tot nu toe hadden gedacht, ging ik nog met mijn moeder op stap voor mijn verjaardag. We zouden naar Breda gaan om te winkelen, maar gezien alle corona perikelen in Brabant op dat moment besloten we ‘veilig’ in Zeeland te blijven. Qua shoppen slaagden we niet echt trouwens, er was weinig kleur in de collecties te vinden en daar was ik juist zo naar op zoek. Daarnaast was het overal nogal uitgestorven dus niet heel gezellig ook. Met een leuke grijze broek op zak besloten we dan maar te gaan lunchen en de shoppingdag zeker nog eens over te doen. Bij Sint John hadden we een lekkere tosti met een homemade chai latte.

eetdagboek, maandoverzicht, eetdagboek maart, maandoverzicht maart, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk maandoverzicht, lunchinspiratie, gezonde lunch, gezonde inspiratie, persoonlijke blog, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Luxe ontbijt op zondag

Op zaterdagavond kwam Jens erachter dat de muesli op is en hij het liefste yoghurt met muesli als ontbijt. Ik wist eigenlijk echt zeker dat ik het meegenomen had met de boodschappen, maar misschien was ik het toch vergeten? Ik voelde me een beetje lullig voor hem, omdat hij nu geen lekker ontbijt had en besloot de volgende (zondag)ochtend vroeg gelijk om muesli te rijden bij de supermarkt. Maar met een lege maag naar een supermarkt gaan is geen goed idee. Ik kwam thuis met muesli, maar ook met smoothies, croissantjes en verse broodjes. Zo maakten we er samen een feestontbijtje van.

eetdagboek, maandoverzicht, eetdagboek maart, maandoverzicht maart, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk maandoverzicht, lunchinspiratie, gezonde lunch, gezonde inspiratie, persoonlijke blog, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Thuisblijven

En toen kwam ‘s avonds de oproep dat de scholen dicht gingen en dat we zoveel mogelijk thuis en binnen moesten blijven. Heel gek om zoiets mee te maken, maar dat is voor iedereen natuurlijk hetzelfde. Op mijn werk werd dan ook vrij snel besloten dat we met maximaal 3 collega’s tegelijk op kantoor zouden werken en de rest vanuit huis. Ik vond dat eigenlijk geen straf en heb de afgelopen weken dan ook voornamelijk thuis gewerkt. De oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven, is voor mij eerlijk gezegd geen straf. Als je me al wat langer volgt, dan weet je dat ik het liefste altijd thuis ben. Dus verplicht geen verplichtingen’ is voor mij helemaal prima. Ik vind het heerlijk om zoveel thuis te zijn en super gezellig eigenlijk met Jens en Leyla. Bijkomend voordeel is dat ik zo kan lunchen op werkdagen.

eetdagboek, maandoverzicht, eetdagboek maart, maandoverzicht maart, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk maandoverzicht, lunchinspiratie, gezonde lunch, gezonde inspiratie, persoonlijke blog, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Me-time

Ik merk ook dat ik in de weekenden meer tijd heb om lekker met mijn blog bezig te zijn, boeken te lezen en te wandelen (want was het weer mooi he?!). Eerlijk gezegd kom ik best wel tot rust en ondanks dat het een gekke tijd is, vind ik het persoonlijk heerlijk om zoveel tijd voor mezelf te hebben. Natuurlijk maak ik me ook weleens zorgen om de situatie en ben ik super blij dat iedereen in mijn omgeving nog gezond is, maar over het algemeen voel ik me goed. En ik heb meer tijd om lekkere creaties zoals deze te maken.

Persoonlijk eetdagboek

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek/maandoverzicht te lezen en natuurlijk dat bij jou ook alles goed gaat en het je lukt om ook te ontspannen en lekker gezond te eten. Als het goed is, heb je nu meer tijd om in de keuken te staan dan ooit. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie? Deze week lanceerde ik iets nieuws, namelijk het Organic Happiness abonnement. Kijk snel daar even voor meer informatie.

Voor nu wil ik je heel veel gezondheid en liefde toewensen en hoop ik dat ook jij en al je dierbaren deze periode goed en gezond doorkomen

Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close