fbpx

Eetdagboek – Lunch in Oktober

Eetdagboek lunch in oktober. Persoonlijke blogs en eetdagboeken vinden jullie het leukste om te lezen, dus die houden we er zeker in. Deze week staat mijn lunch eetdagboek van oktober online. Lees je mee?

Planning of toch niet?

In het vorige lunch eetdagboek vertelde ik vol trots over mijn gestructureerde lunchplanning. Ik had naast een avondeetplanning ook een lunchplanning gemaakt. Super handig als je fulltime werkt, dan kun je alles ‘s avonds al klaarmaken omdat je precies weet wat je gaat lunchen de volgende dag. Helaas is het ergens toch misgegaan met die planning deze maand haha. Het was dat betreft een hele ongestructureerde, maar wel gevarieerde lunchmaand. Regelmatig vergat ik lunch te maken en precies als ik weg moest, kwam ik erachter dat alles op was. Of dat ik mijn frozzy was vergeten in de vriezer te doen en ik dus warme yoghurt zou hebben haha.
Eetdagboek lunch oktober, Eetdagboek lunch, Eetdagboek oktober, Gezonde lunch, Lunchinspiratie, Gezonde lunchrecepten, Gezond lunchrecept, Gezonde lunchinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek lunch, Persoonlijk eetdagboek oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Uitgebreide kantine

En als je dan geen eten bij je hebt, is het wel fijn dat we een super uitgebreide kantine hebben. Die ook steeds gezonder wordt, we hebben echt heerlijke spinaziesalade Maar als het dan wat kouder wordt, is dat tomatensoepje ook wel heel erg lekker. En één keer heb ik me zelfs tot een tosti laten verleiden haha. Ik eet trouwens altijd achter mijn bureau. Dat komt omdat ik na het eten altijd nog een halfuurtje ga wandelen met een aantal collega’s. Dat is zo fijn om je hoofd even leeg te maken en natuurlijk de frisse lucht die je echt goed doet. Het voordeel is dan ook dat we in een hele bosrijke omgeving werken, waar je letterlijk uit de poort het bos in loopt. Ideaal dus voor een rondje
Eetdagboek lunch oktober, Eetdagboek lunch, Eetdagboek oktober, Gezonde lunch, Lunchinspiratie, Gezonde lunchrecepten, Gezond lunchrecept, Gezonde lunchinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek lunch, Persoonlijk eetdagboek oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Toch een beetje structuur?

Er waren wel wat meer gestructureerde dagen bij gelukkig. Zo had ik in één weekend alvast lekker wat granola cups gebakken en in zakjes in de vriezer gedaan. ‘s Morgens hoefde ik ze alleen maar te ontdooien en ik had de perfecte lunch. Ook nam ik weleens yoghurt met havermout en vers fruit mee. Mijn frozzy trouwens, waar ik het net over had is echt ideaal (no spon). Het heet officieel een frozzy pack en is een brooddoos met een koelelement in de deksel. ‘s Avonds voordat ik naar bed ga, leg ik die in de vriezer en de voglende ochtend doe ik mijn yoghurt erin. Die blijft dan tot de lunch koud, ideaal natuurlijk als je geen koelkast op je werk hebt. Dan zijn die granola cups natuurlijk een uitvinding, bakje yoghurt en wat vers fruit meenemen en je bent klaar.
Eetdagboek lunch oktober, Eetdagboek lunch, Eetdagboek oktober, Gezonde lunch, Lunchinspiratie, Gezonde lunchrecepten, Gezond lunchrecept, Gezonde lunchinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek lunch, Persoonlijk eetdagboek oktober, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Restjes

Wat ik ook echt een ideale lunch vind, zijn de restjes van de avond ervoor. Soms heb je nog eten over, maar is het te weinig om in te vriezen en nog eens van te eten. Of het is juist zoveel dat het niet in één bakje past haha. Ik vind het dan heerlijk om dat als lunch mee te nemen. Links zie je spruitjes gebakken met uitjes, pecannoten en kruiden en daarbij blokjes zoete aardappel. Rechts zie je een salade met bulgur, pompoen, boerenkool en noten. En daarbij had ik lekker een pitabroodje met hummus. Ook dit is ideaal je kunt het de avond vantevoren al in een bakje doen en hoeft het alleen maar in je tas te doen de volgende ochtend.
Ik hoop dat je weer met veel plezier mijn eetdagboek van deze maand hebt kunnen genieten en ik hoop ook dat het je weer wat inspiratie heeft gegeven voor de volgende week. In mijn blogs en recepten focus ik me natuurlijk op ontbijt, tussendoortjes en smoothies. Zou je het leuk vinden om ook een keer een diner eetdagboek te lezen? Laat het me weten!

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close